Συναυλία Χάλκινων Πνευστών & Κρουστών Οργάνων της ΚΟΑ

Συναυλία Χάλκινων Πνευστών & Κρουστών Οργάνων της ΚΟΑ Facebook Twitter
0

Το Σύνολο Χάλκινων Πνευστών και Κρουστών της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών «Metallon» δημιουργήθηκε το 2000. Στην πλήρη του μορφή αποτελείται από ένδεκα κορυφαίους μουσικούς της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών ενώ παράλληλα προέκυψε η επιθυμία σύστασης μίας μικρότερης και πιο ευέλικτης μορφής, το Metallon Quintet.

Η δραστηριότητα του Metallon περιλαμβάνει συναυλίες με έργα της εποχής του μπαρόκ, κλασσικής μουσικής, τζαζ αλλά και σύγχρονες συνθέσεις. Σημαντικό μέρος της δράσης του αποτελούν τα εκπαιδευτικά προγράμματα, όπως π.χ. τα Κυριακάτικα Πρωινά στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και οι συναυλίες στο πρόγραμμα «Άγονη Γραμμή Γόνιμη», που ως στόχο έχουν να φέρουν τους νέους σε επαφή με τη μουσική.

Μουσική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Argonauts: DJ set σε πρωτότυπα μέρη με ιστορία σε όλη την Ελλάδα

Μουσική / Οι Argonauts κάνουν live sessions στα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας

Ο Nicholas Vibes έφτιαξε ένα πρότζεκτ μοναδικό στην Ευρώπη. Στόχος του είναι να αναδείξει την πολιτιστική κληρονομιά της χώρας μέσα από την ηλεκτρονική μουσική, και να οργανώσει ένα μεγάλο event στην Ακρόπολη.
M. HULOT
Ντίσκο εκ του ασφαλούς από τον Χάρι Στάιλς

Μουσική / Ο νέος Χάρι Στάιλς δεν είναι κακός, είναι απλώς βαρετός

«Τα περισσότερα tracks στο "Kiss all the time. Disco, occasionally" κυλούν χλιαρά, εγκλωβισμένα σε μια ευγενική, σχεδόν υπνωτιστική μετριοπάθεια. Τίποτα δεν είναι πραγματικά κακό, αλλά τίποτα δεν είναι και αρκετά καλό και αξιομνημόνευτο»
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ
Γιώργος Κατσαρός: Ένας ρεμπέτης, φαινόμενο μνήμης και αντοχής

Ντοκιμαντέρ / Γιώργος Κατσαρός: Ένας ρεμπέτης, φαινόμενο μνήμης και αντοχής

Το ντοκιμαντέρ «Στην Αμερική σαν πήγα» των Αργύρη Θέου και Άγγελου Κοβότσου αφηγείται τη συναρπαστική ιστορία του Έλληνα μουσικού και παράλληλα την ιστορία του ρεμπέτικου τραγουδιού και συνολικά των Ελλήνων μεταναστών και της ομογένειας.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
ΕΠΕΞ Akylas

Οι Αθηναίοι / Akylas: «Τραγουδώ για τα άτομα που δεν χωράνε σε νόρμες»

Ο νεαρός μουσικός από τις Σέρρες πέρασε πολλές απογοητεύσεις μέχρι να καταφέρει να πραγματοποιήσει το όνειρό του και να κερδίσει την αγάπη του κόσμου. Από τις κουζίνες, την πίστα του κρουαζιερόπλοιου και τη μουσική στον δρόμο μέχρι την Αυστρία και τώρα στη Eurovision, η πορεία ήταν μεγάλη και δύσκολη. Ο Akylas αφηγείται τη ζωή του στη LiFO.
M. HULOT