Το Φάντασμα της Όπερας

Το Φάντασμα της Όπερας Facebook Twitter
0

Στην Όπερα των Παρισίων η νεαρή σοπράνο Κριστίν τραγουδάει τη Μαργαρίτα στον Φάουστ του Γκουνό. Ένας ευγενής τη διεκδικεί, αλλά το Φάντασµα της Όπερας, ο χθόνιος κάτοικος των υπογείων του λυρικού θεάτρου, αλλά και «άγγελος της Μουσικής» για την Κριστίν, απάγει τη νεαρή τραγουδίστρια, απαιτεί τον έρωτά της και απειλεί να ανατινάξει την Όπερα στον αέρα.

Η κλασική βουβή ταινία τρόµου, σε σκηνοθεσία Ρούπερτ Τζούλιαν, µε πρωταγωνιστή τον Λον Τσάνεϋ, βασισµένη στο συναρπαστικό μυθιστόρημά του Γκαστόν Λερού, µε ζωντανή µουσική επένδυση.


Στο εκκλησιαστικό όργανο, ο Βρετανός Μάρτιν Μπέικερ, ερμηνευτής στον καθεδρικό του Ουεστµίνστερ και του Αγίου Παύλου του Λονδίνου, από τους διασημότερους αυτοσχεδιαστές του οργάνου διεθνώς.

Μουσική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζουζέπε Βέρντι: Ο συνθέτης που ανυψώνει τη φωνή των ανθρώπων με το δημοφιλέστερο Ρέκβιεμ

Συμφωνική Μουσική - Ιστορίες / Τζουζέπε Βέρντι: Ο συνθέτης που ανυψώνει τη φωνή των ανθρώπων με το δημοφιλέστερο Ρέκβιεμ

H Ματούλα Κουστένη αφηγείται ιστορίες για το δημοφιλέστερο Ρέκβιεμ που τοποθετεί στο επίκεντρο τον άνθρωπο, υποχρεώνοντάς τον να περιπλανηθεί σε ένα έργο οπερατικών διαστάσεων.
ΜΑΤΟΥΛΑ ΚΟΥΣΤΕΝΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ