Το business lounge της AEGEAN στη Θεσσαλονίκη αναβαθμίζει την ταξιδιωτική εμπειρία

Το business lounge της AEGEAN στη Θεσσαλονίκη αναβαθμίζει την ταξιδιωτική εμπειρία Facebook Twitter
Η ταξιδιωτική εμπειρία εμπλουτίζεται μέσα από έναν χώρο υψηλής άνεσης, αντάξιο της πόλης και του αναβαθμισμένου αεροδρομίου, με το νέο business lounge της AEGEAN.
0

Ένα αεροπορικό ταξίδι είναι πολλά περισσότερα από την επιβίβαση στο αεροπλάνο, την απογείωση και την άφιξη στον τελικό προορισμό. Περιλαμβάνει αυτό το σφίξιμο στο στομάχι, την ανυπομονησία για τις στιγμές που θα ακολουθήσουν και τον ενθουσιασμό που τα συνοδεύει – μαζί τους έρχεται και η παραμονή σ’ ένα περιβάλλον με μεγάλα πλήθη, γρήγορους ρυθμούς και καμία αίσθηση του προσωπικού χώρου.

Μια διέξοδο αποτελούν τα lounges που προσφέρουν, εκτός από ευκολίες και παροχές εξυπηρέτησης, έναν σύγχρονο, κομψό και αισθητικά αναβαθμισμένο σχεδιασμό που ανταγωνίζεται πλέον ακόμη και τα πιο κομψά λόμπι των boutique ξενοδοχείων. Η ΑΕGEAN ακολούθησε αυτήν τη διεθνή τάση και δημιούργησε στο Διεθνές Αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης ένα business lounge αυτής ακριβώς της αισθητικής. Η ταξιδιωτική εμπειρία εμπλουτίζεται μέσα από έναν χώρο υψηλής άνεσης, αντάξιο της πόλης και του αναβαθμισμένου αεροδρομίου. 

Το business lounge της AEGEAN στη Θεσσαλονίκη αναβαθμίζει την ταξιδιωτική εμπειρία Facebook Twitter
Οι καμπύλες μορφές που κυριαρχούν σε συνδυασμό με τα υλικά υψηλής ποιότητας δημιουργούν έναν σύγχρονο και μοντέρνο χώρο που εστιάζει αποκλειστικά στην άνεση και τη φιλοξενία.

Εμπνευσμένο από τη λιτή, γλυπτική παραδοσιακή αρχιτεκτονική της Ελλάδας και με έκταση υπερδιπλάσια της προηγούμενης, το νέο lounge στη Θεσσαλονίκη αντικατοπτρίζει την ανανεωμένη εταιρική ταυτότητα της AEGEAN, συμβαδίζει με την τεχνολογία αιχμής των νέων αεροσκαφών A320neo και A321neo που έχουν ήδη ενταχθεί στον στόλο της και προδιαγράφει τη νέα εποχή της εταιρείας για ακόμη περισσότερες, καινοτόμες και αναβαθμισμένες υπηρεσίες για τον επιβάτη.

Οι καμπύλες μορφές που κυριαρχούν σε συνδυασμό με τα υλικά υψηλής ποιότητας, όπως το μάρμαρο, το μωσαϊκό, το γυαλί και το ξύλο, δημιουργούν έναν σύγχρονο και μοντέρνο χώρο που εστιάζει αποκλειστικά στην άνεση και τη φιλοξενία, ενώ η ειδική πύλη μέσα στο lounge εξασφαλίζει την απευθείας επιβίβαση στο αεροσκάφος. To γνωστό αρχιτεκτονικό γραφείο Κ- Studio που υπογράφει τον σχεδιασμό έχει συνδυάσει στοιχεία όπως η παραδοσιακή αρχιτεκτονική των νησιών και το χαρακτηριστικό, βαθύ μπλε της ελληνικής θάλασσας, αλλά και ο δυναμισμός του σχεδιασμού των αεροσκαφών της AEGEAN, δίνοντας όμως ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια που θα ενισχύει την ατμόσφαιρα, όπως ο ιδανικός φωτισμός και η χρηστική επίπλωση.

Το business lounge της AEGEAN στη Θεσσαλονίκη αναβαθμίζει την ταξιδιωτική εμπειρία Facebook Twitter
Το business lounge στη Θεσσαλονίκη συντελεί στο να βιώνει κάθε ταξιδιώτης μια μοναδική εμπειρία άνεσης και φιλοξενίας στο έδαφος.

Η εμπειρία εντός του lounge εμπλουτίζεται με τους ταξιδιώτες να εξοικειώνονται με τα τοπικά προϊόντα της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας, καθώς τα μενού που προσφέρονται περιλαμβάνουν τοπικά προϊόντα ή πρώτες ύλες από παραγωγούς και επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής. Και η ίδια η AEGΕAN τους καλωσορίζει με επιλεγμένα τοπικά κεράσματα, προϊόντα, κρασιά και ποτά από εκλεκτούς παραγωγούς.

Συνολικά το business lounge στη Θεσσαλονίκη συντελεί στο να βιώνει κάθε ταξιδιώτης μια μοναδική εμπειρία άνεσης και φιλοξενίας στο έδαφος, προνόμια που συμβαδίζουν απόλυτα και με την εμπειρία ταξιδιού στον αέρα στην οποία μας έχει συνηθίσει η AEGEAN. 

Από την ειδική έκδοση ADM/ LiFO x Design Ambassador/ Archisearch

Το νέο τεύχος της LiFO με το Architecture Design Map: Ειδική έκδοση Θεσσαλονίκη δωρεάν στο σπίτι σας με ένα κλικ.

Design
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΙΤΗ «Η μηχανή στην καρδιά του ανθρώπου»

Design / Η αέναη πρωτοπορία του Κωνσταντίνου Δοξιάδη

Αρχιτεκτονικά και πολεοδομικά οράματα, καινοτόμοι σχεδιασμοί και τεχνολογικές ευτοπίες και δυστοπίες συνδιαλέγονται στην έκθεση «Κωνσταντίνος Δοξιάδης και Πληροφοριακός Μοντερνισμός: Η μηχανή στην καρδιά του ανθρώπου» που παρουσιάζει η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Akatio: Το vintage studio που ανανεώνει τη συλλογή του κάθε πανσέληνο

Design / Akatio: Το vintage studio που ανανεώνει τη συλλογή του κάθε πανσέληνο

Αν μετανιώνετε που δεν εκτιμήσατε εκείνη την ‘80s φοντανιέρα της γιαγιάς σας και την πετάξατε, αν αγαπάτε την art de la table και ψάχνεστε με αυτή, αν σας απασχολεί η μοναδικότητα των πραγμάτων που συνθέτουν τον χώρο σας και έχετε κουραστεί από το μαζικό, αναζητήστε αυτό το studio που έχουν αγαπήσει οι Αθηναίοι vintage lovers.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ