ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.11.2022 | 07:18

Σκέψεις και αμφιβολίες..

Εχω κολλήσει με έναν άνθρωπο ο οποίος χώρισε πριν 2 μήνες από 2 χρόνια σχέση..κάποιες φορές που έχει έρθει το θέμα στο παρελθόν δεν μιλάει κ με τα καλύτερα για εκείνην αλλά ακόμη νιώθω ότι τον καίει κάποιες φορές..μου είχε πει ότι τον ακολούθησε η κολλητη της που τον είχε μπλοκάρει κ αυτή και την δέχτηκε λέει για σπάσιμο κ χθες μου είπε πως τον ξανά μπλόκαρε γιατί δεν την έκανε αυτός πίσω..επίσης ο πρώην της κολλητής μου που δεν είχαμε καθόλου συμπάθια τυχαίνει να είναι φίλος του και χθες του είπε πράγματα για εμένα προσπαθώντας να του βάλει λόγια για να κόψει μαζί μου..του είπε πολύ ακραία πράγματα,ακόμη κ πως εγώ όταν είχε σχέση τον έκραζα ότι ρίχνει κεράτο στην δικιά του ενώ καλά καλά εγώ δεν τον ήξερα..μιλάμε 2 μήνες (ξεκινήσαμε φιλικά ) κ ένα μήνα τώρα βγαίνουμε και γίνεται κάτι μεταξύ μας..εδώ και 2-3 μέρες όμως από εκεί που τα λέγαμε μια χαρά νιώθω πως κάτι έχει αλλάξει, σαν να έχει και κάτι άλλο και δεν μιλάμε τόσο στα μηνύματα όπως τις άλλες φορές..γενικά και στα μηνύματα νιώθω ότι μιλάμε περισσοτερο στο φιλικό παρά ερωτικο αλλά από κοντά είναι λίγο αλλιώς..μήπως να γίνω πιο τρυφερή εγώ μαζί του ; Να μην περιμένω από αυτόν.. η να το πάω όπως το πάει ; Ένα μήνα τώρα που βγαίνουμε δεν έχει συμβεί κάτι παραπάνω μεταξύ μας αν και τις περισσότερες φορές την βγάζουμε στο αμάξι..χθες υπήρχε ένα φούντωμα ανάμεσα μας αλλά δεν έγινε κ πάλι κάτι..σκεφτόταν να πάμε σε ένα σπίτι που έχει στην πόλη αλλά τελικά πήρε τον θείο του και ήταν αυτός εκεί όποτε δεν πήγαμε..μήπως η συμπεριφορά του είναι έτσι γιατί μένουμε στάσιμοι σε όλο αυτό εδώ και ένα μήνα τώρα ; Επειδή δεν έχει ολοκληρωθεί το πράγμα; Δεν ξέρω πραγματικά..ισως ν φταίει ότι και τις τελευταίες μέρες με έχει βάλει σε αρκετές σκέψεις και να μην έχω τόσο εμπιστοσύνη..έχω δεθεί πολύ μαζί του και όλο αυτό με φοβίζει..φοβάμαι μην έρθει κάποια στιγμή και μου πει να το σταματήσουμε όλο αυτό ή να γυρίσει ξανά στην πρώην του..χθες μου είπε οτι του βγάζω αυτό το γλυκόυλικο στη συμπεριφορά του κ πως έχει καιρό να το πάθει αλλά μετά πάλι στα μηνύματα μου φαινόταν κάπως ψυχρός..δεν ξέρω τι να κάνω μαζί του αλήθεια..
6
 
 
 
 
σχόλια

2 μήνες είναι πάρα πολύ λίγο διάστημα για κάποιον που έχει εξέλθει από διετή σχέση. Δεν έχει σημασία πόσο καιρό γνωριζόσαστε πριν χωρίσει, γιατί τώρα είναι που πάψατε να είστε απλοί φίλοι, οπότε νέα δυναμική στη σχέση σας... και νέα φίδια, απ' ότι βλέπω, με κολλητές πρώην και αγόρια κολλητών πρώην να μπαίνουν στο σκηνικό, κάτι που καθόλου δεν μ' αρέσει, αν με ρωτήσεις τη γνώμη μου. Και το πιο σημαντικό: διακρίνω στα γραφόμενά σου μια ενοχή που δεν έχετε ολοκληρώσει. Συγνώμη, μα κατ' αρχάς, τι έκανε εκείνος για να συμβεί μεταξύ σας το πολυπόθητο σεξ; Αν ένας άνδρας θέλει τόσο πολύ να προχωρήσετε, αλλά να γίνει και ωραία (όχι άβολα στο αμάξι ή πίσω από τους θάμνους, ας πούμε) και δεν έχει δικό του χώρο για την ώρα, θα κλείσει ξενοδοχείο με διανυκτέρευση και πρωινό, κάτι που να εξασφαλίσει δικό σας χώρο και ένα αξιοπρεπές ξημέρωμα. Με άλλα λόγια, είναι δικό του το πρόβλημα που είστε στάσιμοι που λες, όχι δικό σου. Τώρα, αν δεν νιώθει να το θέλει τόσο πολύ... Ναι, παίζει κι αυτό. Διαφορετικά, θα το είχε σχεδιάσει αλλιώς. Γενικά, η όλη φάση μου βγάζει ότι η κατάσταση μεταξύ σας είναι τραβηγμένη απ' το μαλλί κάπως. Όσο όμορφη και σούπερ γυναίκα και να είσαι, όσο πρόθυμη και να είσαι να γίνει κάτι μεταξύ σας, αυτός δεν φαίνεται να είναι στη φάση να το δει τώρα. Έχει κλειδώσει συναισθηματικά, κάτι που λίγο-πολύ όλοι κάνουν μετά από έναν χωρισμό ή μια απογοήτευση. Και ένας άνδρας που είναι κλειδωμένος συναισθηματικά δίπλα σου, θα σε κάνει να βασανίζεσαι τζάμπα. Εσύ θα επενδύεις τα μέγιστα ζώντας με την ελπίδα να τον "θεραπεύσεις" όσο εκείνος απλά θα περνάει το χρόνο του. Άφησέ το, δεν είναι να γίνει. Προστάτεψε τον εαυτό σου τώρα που μπορείς, αλλιώς μετά από ένα σεξ μπορεί να γίνει χειρότερο για σένα γιατί θα δεθείς ακόμα περισσότερο.

Αν θες αληθινά συναισθήματα και "δέσιμο", πολύ φοβάμαι ότι τα αναζητάς στο λάθος άνθρωπο. Αν πάλι θες σώνει και ντε το συγκεκριμένο, το μόνο "σύστημα" που μπορείς να παίξεις είναι το όλα ή τίποτα. Κοινώς, βαράς μια ολιγοήμερη εξαφάνιση και επιστρέφεις ψυχρή, ενώ εννοείται ότι δεν επιτρέπεις να ολοκληρωθεί τίποτα.
Ή θα σε κυνηγήσει, ή θα σε παρατήσει τελείως, αλλά δεν έχεις και πολλές επιλογές.