ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.8.2022 | 23:58

Ειναι δυσκολο να βρεις συντροφο τελικα?

Πως καποιοι ανθρωποι βρισκουν συντροφο ευκολα κ αλλοι ανθρωποι (καλη ωρα εγω) ειναι καιρο σινγκλ κ δεν μπορουν να βρουν καποιον? Θα μου πειτε μπορει οι αλλοι να εχουν χαμηλα στανταρς σχετικα με το τι ειναι ιδανικο γ αυτους. Μα εγω ευτυχισμενους τους βλέπω, δηλαδη δεν ειναι οτι καταπιεζονται. Εχω φτασει αισιως τα 29 μου χρονια κ εχω περασει τοσο μεγαλες περιοδους μονη μου(μονη εννοω χωρις συντροφο, γιατι σεξ, δε λεω, εκανα) κ με λυπει λιγο οτι δεν εχω πχ συγκατοικησει ακομα με καποιον ή εστω δεν ειχα καποια σχεση που να ηταν σοβαρη. Η μονη μακροχρονια σχεση που ειχα ηταν η πρώτη μου, οταν ημουν 17 κ κρατησε μεχρι τα 21. Αλλα ηταν η πρωτη μου σχεση, τι ηξερα απο σχεσεις, ιδεα δεν ειχα. Δεν την θυμαμαι δηλαδη σαν κατι ουσιαστικο, παρολο που με τον ανθρωπο αυτο εχουμε καλες σχέσεις. Επισης ειχα πριν 2χρονια μια σχεση που κ οι δυο νιώθαμε πολυ εντονα συναισθήματα ομως εληξε αδοξα λογω (μεγαλης) αποστασης. Ε και ημασταν μαζι μονο 4 μηνες μ αυτο τον ανθρωπο οποτε παρολο που εχω ομορφες αναμνησεις μαζι του, ε απο 4 μηνες δεν εχω τοσα πολλα να θυμάμαι. Με οσους αλλους κατι προσπάθησα να ξεκινησω, παντα εληγε γιατι συνειδητοποιουσαμε οτι δεν ταιριαζουμε ή επειδη ο ενας γουσταρε περισσοτερο απ τον αλλον κλπ. Πχ με τον τελευταιο συντροφο ημασταν μαζι 4 μηνες κ χωρισαμε γιατι ηταν αρκετα μικροτερος απο μένα κ ως εκ τουτου αρκετά ανώριμος κ φαινοταν αυτο στη συμπεριφορα του. Αλλοι άνθρωποι στην ηλικια μου είχαν τουλαχιστον 3-4 σοβαρες σχεσεις. Αλλοι στην ηλικια μου ειναι παντρεμενοι. Κ δεν ειναι οτι μ αρεσει να συγκρινω τον εαυτο μου με αλλους, αλλα οσο να ναι απορω, ειμαι τοσο περίεργη? Τοσο απαιτητικη? Σιγουρα καταλαβαινω οτι οι σχεσεις απαιτουν συμβιβασμο κ καταλαβαινω οτι κ γω δεν ειμαι τελεια κ οτι οποιος κ να βρω θα εχει ελαττωματα, αλλα απο την αλλη ειναι κ καποια πραγματα που δεν θα ηθελα να εχει ο σύντροφος μου οποτε εκει δεν μπορω να συμβιβαστω. Κ απο τη μια οταν βλέπω πχ φιλες μου να μενουν σε σχεσεις που δεν τις ικανοποιουν νιωθω περηφανη για τον εαυτο μου που ποτε δεν ημουν ετσι κ που παντα εφευγα απο σχεσεις που δεν με ικανοποιουσαν, απο την αλλη πολυ συχνα νιωθω οτι μου λειπει να εχω εναν σύντροφο. Καλοι οι φιλοι, αλλα μερικες φορες θελεις να εχεις εναν ανθρωπο που να ξερεις οτι σε σκεφτεται κ χαμογελαει. Μου λειπει να νιωσω αυτο το συναισθημα γ καποιον αλλον αλλα κ να νιωσει κάποιος αλλος ετσι για μένα. Ολες οι φιλες μου αυτο το καλοκαιρι ειναι σε σχεση κ εγω απλα νιωθω τοσο μονη. Κανονιζουν διακοπες με τα αγορια τους κ εγω.. εγω τιποτα.
15
 
 
 
 
σχόλια

Δηλαδή για να καταλάβω το σκεπτικό σου.
Είσαι ικανή να βρεις σεξ, που σημαίνει ότι είσαι ικανή να κάνεις γνωριμία. Καλά ως εδώ?

Οπότε δεν είναι δύσκολο να βρεις άνδρες να γνωρίσεις, αλλά εσύ για χ ψ λόγους δεν προχωράς μαζί τους σε σχέση.

Τόσοι άνδρες εκεί έξω, θες να μας πεις ότι όλοι μα όλοι είναι μόνο σε σεξ και όχι για σχέση?

Κάτι παίζει κοπελιά.

και τι ωραια που το λεει.... ΄΄συντροφο δεν ειχα αλλα νταξ, σεξ εκανα΄΄. τι να πουμε και μεις οι αντρες που ενα μεγαλο ποσοστο οχι μονο δε θελει καμια να κανει σχεση μαζι του, ουτε καν σεξ. εκει να δεις πικρα και μιζερια. οσοι εχουν φραγκα πανε στις επαγγελματιες τουλαχιστον. οι υπολοιποι.......

@kolitseto

Ισχύει. Κατά τ'άλλα λένε ότι δυσκολεύονται να βρουν σύντροφο. Εδώ μπορούν να κάνουν σεξ όποτε θέλουν, που σημαίνει γνωριμία με άνδρα όποτε θέλουν. Άσχετα αν δεν το προχωράνε σε σχέση για χ ψ λόγους.

δε προχωραει σε σχεση, διοτι αυτους τους αντρες που κοιτανε και θελουν οι γυναικες , ειναι αυτο το γνωστο μικρο ποσοστο , που τους θελουν πολλες. ε με τοσες επιλογες, ενας αντρας δυσκολα να κανει σχεση με μια απο αυτες και να χασει τις υπολοιπες μετα.... ενω το υπολοιπο ποσοστο των αντρων, η ειναι σε σχεση που τη κρατανε με νυχια και με δοντια , γιατι αν χωρισουν που να ξαναβρουν γυναικα, η ειναι μπακουρια, και παρακαλανε. και φυσικα τα friendzone που μενουν με την ελπιδα οτι μπορει..... καποια στιγμη να......

Σύμφωνα με την άποψη πολλών σχολιαστών εδώ. Εφόσον είσαι γυναίκα η μοναξιά είναι ένα πρόβλημα που θα λυθεί πολύ εύκολα για εσένα, σχεδόν μαγικά. Γιατί εφόσον είσαι γυναίκα έχεις πολλές επιλογές. (ανάμεσα στο κακό και στο χειρότερο)

Όντως είναι πανεύκολο, διότι απλά είμαστε γυναίκες και έχουμε όποιον άντρα θέλουμε! Σήμερα τον γνωρίζουμε, αύριο τον παντρευόμαστε και μεθαύριο πηγαίνουμε στο μαιευτήριο! Και όλα αυτά, τόσο γρήγορα, εύκολα και απλά! Μα πώς γίνεται αυτό; Διότι απλά βρε κουτό, είσαι γυναίκα και έχεις όλα τα προνόμια! Δεν υποφέρεις ποτέ από χρόνια μοναξιά, δεν μένεις ποτέ χωρίς σχέση και έχεις πάντα στο πλευρό σου τον άνθρωπό σου! Να οι ευκαιρίες! Να οι γαμπροί στη σειρά και δεν ξέρεις ποιον να διαλέξεις!

...μετά έρχεται το κέρατο, το διαζύγιο, η διατροφή που θα δεν θα πληρώνεται (φυσικά) στην ώρα της (ή και καθόλου) , η κλιμακτήριος, η εμμηνόπαυση η πρεσβυωπία και ο γάμος του πρώην με την 20 χρόνια νεότερή σου.

Το σωστο ερωτημα ΔΕΝ ειναι πώς αλλα πού!
Το πώς θα γινει μονο του οταν βρεθεις στο σωστο μερος με τον σωστο ανθρωπο.
Προσωπικα εγω δεν εχω κανένα "πού " και με τρομοκρατει η ιδεα οτι η μονη μου επιλογη ειναι οι dickpickers απο το ιντερνετ. Εχω απελπιστει.

υπαρχουμε και μεις που δεν ειμαστε ντικπικερς, που θεωρουμε τα like ,τα σχολια, και τα γνωστα ΄΄γεια τι κανεις΄΄ ματαια.... που αν μας τυχει σεξ μιας φορας, μετα το σεξ θελουμε αγκαλιες και φιλια, (και η κοπελα να μας τη λεει και απο πανω οτι ειμαστε αγαπουλιδες κτλ, οταν ειχα βρεθει με μια για σκετο σεξ, εγω ηθελα κουβεντα στην αρχη, και αυτη μου την ειπε ΄΄ για να συζητησουμε ηρθαμε εδω΄΄? ) οταν γνωριζουμε καποια να θελουμε να μαθουμε οσα περισσοτερα γινετε για αυτην, και να τη βλεπουμε σαν ανθρωπο, αλλα ολοι εμεις ειμαστε αορατοι στο οπτικο σας πεδιο, δεν υπαρχουμε. μαλλον και μεις στους μαλακες ανηκουμε, αλλα διαφορετικη κατηγορια

Καταρχάς γιατί έχεις ακόμα επαφές με την πρώτη σου σχέση? Ειδικά όπως λες που δεν ήταν και κάτι ουσιαστικό. Θα σου άρεσε να έχει πάρε δώσε ο σύντροφος σου με πρώην?

Τι φετίχ έχετε μερικές να κρατάτε επαφές με πρώην? Τα υπόλοιπα δεν τα σχολιάζω, συγχύστηκα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ