Και επισήμως καθηγήτρια Πανεπιστημίου η Μπέτυ Μπαζιάνα - Εξελέγη ομόφωνα

Και επισήμως καθηγήτρια Πανεπιστημίου η Μπέτυ Μπαζιάνα - Εξελέγη ομόφωνα Facebook Twitter
5

Η Μπέτυ Μπαζιάνα έγινε και επισήμως καθηγήτρια Πανεπιστημίου, καθώς εξελέγη ομόφωνα στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Την εκλογή της Μπέτυς Μπαζιάνα στην προκηρυσσόμενη θέση επίκουρου καθηγητή του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών στη Λαμία, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, αποφάσισε ομόφωνα την Παρασκευή το 11μελές εκλεκτορικό σώμα.

Σύμφωνα με το esos.gr, ο γνωστικό αντικείμενο της θέσης που καταλαμβάνει η Μπέτυ Μπαζιάνα είναι «Επίπεδο ελέγχου - Πρωτόκολλα Πρόσβασης και Αρχιτεκτονικές σε Οπτικά Δίκτυα».

Και επισήμως καθηγήτρια Πανεπιστημίου η Μπέτυ Μπαζιάνα - Εξελέγη ομόφωνα Facebook Twitter

Η προκήρυξη της θέσης, που διεκδίκησαν τέσσερις υποψήφιοι, έγινε από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στις 2 Αυγούστου 2019. Δεν κατατέθηκαν ενστάσεις επί της διαδικασίας. 


Μετά την απόφαση, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας θα ακολουθήσει τις προβλεπόμενες τυπικές διαδικασίες για τον διορισμό της Μπέτυς Μπαζιάνα στο τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών.

Ελλάδα
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πρώτη αντίδραση των Αιγύπτιων ψαράδων στην αίτηση αποφυλάκισης Κασιδιάρη

Ελλάδα / Η πρώτη αντίδραση των Αιγύπτιων ψαράδων στην αίτηση αποφυλάκισης Κασιδιάρη

Η δήλωση ολοκληρώνεται με αυστηρή προειδοποίηση προς τη Δικαιοσύνη, ειδικά υπό το φως της αποφυλάκισης δύο ακόμα καταδικασμένων στελεχών της Χρυσής Αυγής – των Ηλία Παναγιώταρου και Χρήστου Παππά
LIFO NEWSROOM
Δίκη για τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα: Με φωτογραφίες του παιδιού της, καταθέτει η μητέρα της

Ελλάδα / Δίκη για τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα: Με φωτογραφίες του παιδιού της, καταθέτει η μητέρα της

«Είμαι η μαμά της Κυριακής Γρίβα που δολοφονήθηκε στο αστυνομικό τμήμα από τον πρώην σύντροφο της», έτσι συστήνομαι από την 1η Απριλίου 2024, κατέθεσε η Δέσποινα Καλλέα
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Αυτός θα ήταν ένας καλός λόγος για να ξεσηκωθεί η φοιτητική κοινότητα και να γίνουν μαζικές καταλήψεις και πορείες. Το πάρε δώσε δηλαδή, Πανεπιστημιακής και πολιτικής ηγεσίας. Αντιθέτως, εδώ οι φοιτητές ξεσηκώνονται γιατί δεν τους αφήνουν να φτιάχνουν μολότοφ στα Πανεπιστήμια ή να κάνουν γκράφιτι παντού.
Περιμένω με αγωνία και ένα σακούλι φιστίκια την ανακοίνωση των φοιτητικών συλλόγων που έχετε στα χέρια σας και στην οποία διαμαρτύρονται ενάντια στην απαγόρευση των γκράφιτι και υπέρ της κατασκευής μολότοφ.