Πολύ μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης σε κοντέινερ με μπανάνες στον Πειραιά

Πολύ μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης σε κοντέινερ με μπανάνες στον Πειραιά Facebook Twitter
Eurokinissi - Φωτογραφία Αρχείου
2

Πολύ μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης εντοπίστηκε σε κοντέινερ στο λιμάνι του Πειραιά την Παρασκευή. 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα η κοκαΐνη ήταν κρυμμένη σε κοντέινερ με μπανάνες που προέρχονταν από το Εκουαδόρ. Η επιχείρηση των Ελληνικών Αρχών, στην οποία συμμετέχουν η Ελληνική Αστυνομία, το ΣΔΟΕ, το Λιμενικό Σώμα και τα Τελωνεία, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν υπάρξει συλλήψεις ενώ εκτός από τον Πειραιά οι έρευνες έχουν επεκταθεί σε Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις.

Η υπόθεση που εκτυλίσσεται στο λιμάνι του Πειραιά φέρεται να σχετίζεται με ανάλογη υπόθεση εντοπισμού ναρκωτικών σε κοντέινερ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης τον Αύγουστο. Στόχος των Αρχών είναι να αποκαλυφθεί ποιοι κρύβονται πίσω από τη μεταφορά της κοκαΐνης.

Προς το παρόν δεν έχει εξακριβωθεί εάν τελικός προορισμός ήταν η Ελλάδα ή η χώρα αποτελούσε ενδιάμεσο σταθμό. Στον Πειραιά πραγματοποιούνται έλεγχοι σε 100 εμπορευματοκιβώτια. 

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Σε κουβέντα με στέλεχος εταιρείας εισαγωγής μπανάνας (εισάγει το 70% στην χώρα) μου είπε ότι η μεγάλη κατανάλωσή της οφείλεται στη χρήση της ως παιδική τροφή. Δεν ξέρω αν ισχύει.