Ερντογάν για εκλογές στην Κωνσταντινούπολη: Πιο πολύ χάρηκαν οι Έλληνες με τον Ιμάμογου

Ερντογάν για εκλογές στην Κωνσταντινούπολη: Πιο πολύ χάρηκαν οι Έλληνες με τον Ιμάμογου Facebook Twitter
1

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σχολίασε το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών στην Κωνσταντινούπολη στις 31 Μαρτίου αφήνοντας σαφείς αιχμές για την Ελλάδα.

Σε ομιλία του στη συνοικία Σαντζάκ και με αφορμή την προεκλογική αντιπαράθεση για τις επαναληπτικές εκλογές στην Κωνσταντινούπολη, ο Τούρκος πρόεδρος δεσμεύτηκε ότι «δεν θα παραδώσουμε την Κωνσταντινούπολή μας σε αυτούς τους ψεύτες», τονίζοντας ότι οι «κατακτήσεις της καρδιάς μας ξεκίνησαν το 1453».

Στη συνέχεια, θέλοντας να πλήξει τον υποψήφιο της αντιπολίτευσης Εκρέμ Ιμάμογου, στον οποίο προσπαθεί να «προσάψει» ελληνική καταγωγή ανέφερε: «Ποιοι χάρηκαν πιο πολύ από τις εκλογές της 31ης Μαρτίου; Ηταν οι Ελληνες. Θυμάστε τα πρωτοσέλιδα τω ελληνικών εφημερίδων. Θα το αλλάξουμε αυτό την Κυριακή; Αν γίνει αυτό, τότε δεν μας σταματάει τίποτα. Θα βάλουμε όλες μας τις δυνάμεις και θα προσπαθήσουμε πολύ. Πρώτα ο Αλλάχ, θα τα ανατρέψουμε αυτά».

Με πληροφορίες από Καθημερινή

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκλογές στη Ρουμανία: Στις κάλπες οι πολίτες για τον αμφίρροπο β΄ γύρο

Διεθνή / Εκλογές στη Ρουμανία: Στις κάλπες οι πολίτες για τον αμφίρροπο β΄ γύρο

Δύο υποψήφιοι πρόεδροι της Ρουμανίας: ο 38χρονος Τζόρτζε Σιμιόν, επικεφαλής του εθνικιστικού AUR και θαυμαστής του Ντόναλντ Τραμπ, και ο 55χρονος Νικουσόρ Νταν, δήμαρχος Βουκουρεστίου με κεντρώο προφίλ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Παραδέχεστε τον εξισλαμισμό των Ποντίων δηλαδή αν λέτε για την Ελληνική καταγωγή του τότε. Είναι απίστευτο το πως μας χρησιμοποιεί για να τροφοδοτήσει το μίσος και τη διχόνοια εντός του κράτους του. Πραγματικά, πάντως, πιστεύω ότι μας ακούει Ελλάδα και Έλληνες και ξερνάει. Εν τω μεταξύ έχει ακουστεί ότι έχει και αυτός Ελληνικές ρίζες.