Εκλογές 2019: Ο ΣΚΑΪ θα βγάλει δικό του exit poll

Εκλογές 2019: Ο ΣΚΑΪ θα βγάλει δικό του exit poll Facebook Twitter
2

Exit poll της Pulse για τις σημερινές εκλογές, θα παρουσιάσει στις 7μ.μ ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ. 

Όπως εξήγησε ο γενικός διευθυντής της εταιρείας, Γιώργος Αράπογλου, στις 7μ.μ θα δοθεί η πρώτη εκτίμηση του exit poll με το μεγαλύτερο μέρος του δείγματος και, μία ώρα αργότερα, θα ακολουθήσει η ολική εκτίμηση του exit poll. 

«Ακριβώς στις 19:00 θα έχουμε την πρώτη εκτίμηση για το exit poll με ένα μεγάλο μέρος, το μεγαλύτερο μέρος του δείγματος, που νομίζω ότι θα έχει και πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Μετά από μία ώρα, ίσως λίγο παραπάνω, εξαρτάται από την ροή των τελευταίων συνεντεύξεων, από την καταχώρηση τους, την ετοιμασία τους θα έχουμε την δυνατότητα να έχουμε την τελική εκτίμηση του exit poll, η οποία πάντως θα είναι πριν από την εκτίμηση της Singular Logic, η οποία τοποθετείται γύρω στις 21:30», είπε στον ΣΚΑΪ ο γενικός διευθυντής της Pulse.

 «Από το πρωί βρισκόμαστε στις επάλξεις για να διεκπεραιώσουμε και να ολοκληρώσουμε το exit poll και να έχουμε τη δυνατότητα στη συχνότητα του ΣΚΑΪ ακριβώς στις 19:00 το απόγευμα να έχουμε μία πρώτη αξιόπιστη και αντιπροσωπευτική εκτίμηση. Κοντά στα 100 εκλογικά κέντρα, όχι τμήματα, πολλαπλασιάστε το αυτό με πόσα εκλογικά τμήματα έχει κάθε εκλογικό κέντρο, βρίσκονται άνθρωποι μας οι οποίοι συλλέγουν τα στοιχεία. Μιλάμε για μερικές εκατοντάδες συνεργατών, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για τη συλλογή των στοιχείων και θέλω να τους ευχαριστήσω. Όπως επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους συμπολίτες μας, ψηφοφόρους που συμμετέχουν πρόθυμα στην προετοιμασία, στη συλλογή των στοιχείων του exit poll».

Σε ερώτηση αν υπάρχει κάποια εκτίμηση του αποτελέσματος ο Γιώργος Αράπογλου απέφυγε να δώσει στοιχεία. «Θα προτιμούσα να μην δώσουμε αυτή τη στιγμή καμία εκτίμηση για κανένα θέμα και για τυπικούς λόγους αλλά και γιατί θέλουμε να έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα μέχρι πιο αργά το απόγευμα όταν θα έχουμε μεγαλύτερο δείγμα από το exit poll και καλύτερη εικόνα και για την προσέλευση που είναι ένας πολύ ενδιαφέρων παράγοντας και αυτός. Ο στόχος μας είναι να ξεπεράσουμε τις 6.000 συνεντεύξεις σε ερωτηματολόγια. Να φτάσουμε στα 6.500, ίσως και περισσότερα, ερωτηματολόγια μέχρι το κλείσιμο της κάλπης ώστε να έχουμε μία πολύ καλή και αξιόπιστη εικόνα και στην πρώτη εκτίμηση αλλά και στην τελική εκτίμηση που θα ακολουθήσει λίγο αργότερα», τόνισε ο γενικός διευθυντής της Pulse.

Πολιτική
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM
Τέμπη: Συνωμοσιολογία το «μπάζωμα», λέει ο Τριαντόπουλος και εξηγεί ότι οι ενέργειες καθορίστηκαν από το Ειδικό Σχέδιο Ανθρώπινων Απωλειών

Πολιτική / Τέμπη: Συνωμοσιολογία το «μπάζωμα», λέει ο Τριαντόπουλος και εξηγεί ότι οι ενέργειες καθορίστηκαν από το Ειδικό Σχέδιο Ανθρώπινων Απωλειών

Δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα ισχυρισμοί που αναφέρονται στη διαμόρφωση του χώρου στα Τέμπη, δήλωσε ο Χρήστος Τριαντόπουλος
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια