Θεσσαλονίκη: Φασιστική επίθεση στα γραφεία του καταγγέλλει το ΚΚΕ - Έγραψαν ναζιστικά σύμβολα και συνθήματα

Θεσσαλονίκη: Φασιστική επίθεση στα γραφεία του καταγγέλλει το ΚΚΕ - Έγραψαν ναζιστικά σύμβολα και συνθήματα Facebook Twitter
1

Επίθεση δέχτηκαν τα γραφεία του ΚΚΕ στις Συκιές Θεσσαλονίκη με τους δράστες να βανδαλίζουν την πρόσοψή τους γράφοντας με σπρέι φασιστικά και ναζιστικά συνθήματα.

Ειδικότερα, οι οι δράστες σχημάτισαν ναζιστικά σύμβολα στην πρόσοψη των γραφείων ενώ έγραψαν ακόμα «Κομμούνια θα γίνεται σαπούνια».


Το ΚΚΕ καταγγέλλει με ανακοίνωση που εξέδωσε τους βανδαλισμούς στα γραφεία της ΚΟΒ Συκεών στη Θεσσαλονίκη χαρακτηρίζοντας «κότες» και «νοσταλγούς του Χίτλερ» τους δράστες της επίθεσης.

Θεσσαλονίκη: Φασιστική επίθεση στα γραφεία του καταγγέλλει το ΚΚΕ - Έγραψαν ναζιστικά σύμβολα και συνθήματα Facebook Twitter


Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «καταγγέλλουμε τη νέα θρασύδειλη επίθεση στα γραφεία της ΚΟΒ Συκεών από γνωστά φασιστοειδή της χρυσής αυγής και του ιερού λόχου της περιοχής. Δεν μας προξενεί εντύπωση η ώρα που επέλεξαν να χτυπήσουν.

Οι ναζίστες-εγκληματίες, σαν γνωστές "κότες" που είναι, έδρασαν μέσα στην νύχτα, κατέστρεψαν την πινακίδα και λέρωσαν την πρόσοψη των γραφείων μας. Οι κατά τα άλλα Έλληνες "πατριώτες", που φοβούνται να πουν ότι είναι ναζιστές μήπως και μπερδέψουν κανέναν άνθρωπο, βρώμισαν με φασιστικά συνθήματα και χρυσαυγίτικα σύμβολα τα γραφεία, γράφοντας "Κομμούνια θα γίνεται σαπούνια".

Οι νοσταλγοί του Χίτλερ, οι δολοφόνοι του Φύσσα, τα τσιράκια του συστήματος, απέδειξαν για ακόμα μια φορά ποιους βάζουν στο στόχαστρο».

Με πληροφορίες απο Thestival

Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Γιατί αυτή είναι φασιστική επίθεση ενώ οι άλλοι είναι αντεξουσιαστές; Το δικαίωμα στον αυτοπροσδιορισμό γιατί είναι μονομερώς σεβαστό;Ή όλοι τους είναι αντιδημοκράτες, φασίστες και τραμπούκοι ή οι μεν (υπέρ)πατριώτες και οι δε αντεξουσιαστές.