Μητσοτάκης για Marfin: «Πέρασαν εννέα χρόνια χωρίς να έχει αποδοθεί δικαιοσύνη»

Μητσοτάκης για Marfin: «Πέρασαν εννέα χρόνια χωρίς να έχει αποδοθεί δικαιοσύνη» Facebook Twitter
2

Σήμερα, 5 Μαΐου, συμπληρώνονται 9 χρόνια από τη δολοφονική επίθεση στο υποκατάστημα της τράπεζας Marfin, στην οδό Σταδίου. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στη θλιβερή επέτειο μέσω Twitter. 

«Πέρασαν 9 χρόνια από τη δολοφονία τους, 9 χρόνια χωρίς να έχει αποδοθεί Δικαιοσύνη» τονίζει σε ανάρτησή του στο twitter o πρόεδρος της ΝΔ, αναφερόμενος στα θύματα της Μarfin, Αγγελική Παπαθανασοπούλου, Παρασκευή Ζούλια, και Επαμεινώνδα Τσάκαλη.«Δεν θα τους ξεχάσουμε ποτέ» προσθέτει ο κ. Μητσοτάκης.

ΚΙΝΑΛ: Τραγική υπενθύμιση της ρητορικής του μίσους που κυριαρχούσε 

Στην επέτειο αναφέρθηκε και ο εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής, Παύλςο Χρηστιδης: «Οι ζωές που χάθηκαν στη Marfin θα ειναι πάντα η τραγική υπενθύμιση για αυτά που έγιναν, όσο ο διχασμός, η ρητορική του μίσους και η τυφλή βία κυριαρχούσε», επισήμανε o κ. Χρηστίδης.

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Πολιτική / Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Δεν θα μπορούσα να μην αντιδράσω σε μια χυδαία απόπειρα των τεσσάρων πιο μικρών κομμάτων της αντιπολίτευσης να μετατρέψουν ένα εθνικό δράμα σε απόπειρα πολιτικής σκευωρίας», είπε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

LiFO politics / Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

Ο πολιτικός αναλυτής και διευθυντής ερευνών της Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης, συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα σενάρια δημιουργίας νέων κομμάτων από τους δύο πρώην πρωθυπουργούς.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Πολιτική / Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει συνταγματικό τον νόμο για τη λειτουργία μη κρατικών πανεπιστημίων χαιρέτισε ο πρωθυπουργός, κάνοντας λόγο για "τέλος στις ιδεοληψίες" και "τολμηρό βήμα προς την πρόοδο"
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Ανακρίβειες, οι μολότοφ δεν αφαιρούν ανθρώπινες ζωές. Γι αυτό και η ρίψη μολότοφ ειναι πλημμέλημα. Εξ ου και η σιωπή ιχθύος από το Μαξίμου ( ο κυριος Κυριτσης εννοείται πως δεν ασχολειται με πλημμελήματα). Από την άλλη καλύτερα που δεν μιλάνε. Φτανουν τοσες προσβλητικές επίσημες δηλώσεις για νεκρούς και ανάπηρους. Ο Ρουβικωνας αλήθεια που τα σπάει για την κακομεταχείριση εργαζομένων, πως και δεν έκανε καμμία δράση για αυτούς τους τρεις ανθρωπους που κάηκαν ζωντανοί μέσα στον χώρο εργασίας τους;;Κάποιοι έριξαν 150 μολότοφ αλλα δεν έχει ταυτοποιηθεί κανένας, κι όσοι ταυτοποιήθηκαν αφέθηκαν ελευθεροι και ωραίοι (προφανώς για να συνεχίσουν την πολιτιστική τους δράση). Ο κυριος Μητσοτάκης θα είναι 99,99% ο επόμενος πρωθυπουργός. Αυτός πρέπει έμπρακτα να αποδείξει αν έχει την πρόθεση να εξασφαλισει την απονομή δικαιοσύνης, την τιμωρία των ενόχων αλλά και των ηθικών αυτουργών αυτής της τραγωδίας.