Κρήτη: Κλείδωναν, ξυλοκοπούσαν και εξέδιδαν 25χρονη - Η γνωριμία στο Facebook που έγινε μαρτύριο

Κρήτη: Κλείδωναν, ξυλοκοπούσαν και εξέδιδαν 25χρονη - Η γνωριμία στο Facebook που έγινε μαρτύριο Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
1

Εγκλωβισμένη σε ένα ανείπωτο μαρτύριο βρέθηκε μια 25χρονη στην Κρήτη, την οποία κλείδωναν, ξυλοκοπούσαν και εξέδιδαν ο υποτιθέμενος 35χρονος σύντροφός της, η μητέρα του, η αδερφή του και ο φίλο της τελευταίας.

Σύμφωνα με το cretalive.gr που επικαλείται αστυνομικές πηγές, και οι τέσσερις είχαν καταλυτικό ρόλο στο μαρτύριο που ζούσε, καθώς όχι μόνο την κλείδωναν και την ξυλοκοπούσαν αλλά την ανάγκαζαν επίσης να συνευρίσκεται ερωτικά με πελάτες που κανόνιζαν οι ίδιοι, κρατώντας τα χρήματα για τον εαυτό τους.

Την σοβαρή υπόθεση σωματεμπορίας χειρίστηκαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου, οι οποίοι κατάφεραν να συλλάβουν τον 35χρονο και τα μέλη της οικογένειας του, οι οποίοι πλέον θα βρεθούν αντιμέτωποι με την Δικαιοσύνη.

Η πληροφορία στην Ασφάλεια Ηρακλείου έφθασε από την Διεύθυνση Ασφάλεια Αττικής και ανέφερε ότι η 25χρονη βρίσκεται στην πόλη του Ηρακλείου παρά την θέληση της και παρακρατείται από αγνώστους.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 35χρονος είχε πάει προ δεκαημέρου στην Αθήνα όπου διέμενε η κοπέλα με την οικογένεια της. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί στο Facebook και όσο διάστημα συνομιλούσαν διαδικτυακά, εκείνος παρίστανε πως είναι ερωτευμένος μαζί της και υποσχόμενος γάμο, την έπεισε να τον ακολουθήσει στην Κρήτη. 

Μόλις έφθασαν στο Ηράκλειο, την οδήγησε στο διαμέρισμα του στο Ηράκλειο. Εκεί μαζί με την 55χρονη μητέρα του, την 32χρονη αδερφή του και τον νεαρό σύντροφο της τελευταίας απειλούσαν και ξυλοκοπούσαν την 25χρονη με σκοπό να εκδίδεται αλλά και να επαιτεί.

Μάλιστα ο 35χρονος είχε φροντίσει να της πάρει το κινητό τηλέφωνο και τα ταξιδιωτικά της έγγραφα.

Παράλληλα στις Αστυνομικές Αρχές έφθασε μία πληροφορία ότι ο 35χρονος σχεδίαζε να μεταφέρει την 25χρονη στην Γερμανία για να συνεχίσει εκεί την δράση του.

Να σημειωθεί ότι και οι τέσσερις συλληφθέντες αντιμετωπίζουν την κατηγορία της σωματεμπορίας κατά συναυτουργία.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για την υπόθεση

 

Στη σύλληψη τεσσάρων αλλοδαπών, δύο ανδρών 35 και 29 ετών και δύο γυναικών 55 και 32 ετών, προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, οι οποίοι κατηγορούνται για σωματεμπορία.

Όπως προέκυψε από τις έρευνες, ο 35χρονος μαζί με τα τρία άλλα άτομα, παρακρατώντας τα ταξιδιωτικά έγγραφα μιας 25χρονης αλλοδαπής, την εξανάγκαζαν να εκδίδεται και να επαιτεί. Δεν δίσταζαν μάλιστα να της ασκούν βία και να απειλούν τη σωματική της ακεραιότητα, προκειμένου να προσποριστούν οικονομικά οφέλη.

Στη δράση των τεσσάρων έβαλαν τέλος χθες οι αστυνομικοί στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης στο σπίτι που διέμεναν όλοι μαζί, στο οποίο εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν και οι τέσσερις.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

 

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Το καημενο το κοριτσι τι μαρτυριο πρεπει να περασε. Ειναι να απορεις πως τι οικογενεια οργανωνεται για τετοιο εγκλημα και με τοση ευκολια καταπατα το ειναι ενος ανθρωπου.