Ψινάκης: «Θα σέβεστε!» - Η πρωτοβουλία που ανακοίνωσε για τις Ευρωεκλογές

Ψινάκης: «Θα σέβεστε!» - Η πρωτοβουλία που ανακοίνωσε για τις Ευρωεκλογές Facebook Twitter
EUROKINISSI/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
1

Ο Ηλία Ψινάκης ανακοίνωσε την έναρξη δραστηριοτήτων της Πρωτοβουλίας Πολίτες στο πλαίσιο των ευρωεκλογών.

Ήδη τις τελευταίες ημέρες, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, συγκεκριμένα στα Stories, μετρούσε αντίστροφα ένα ρολόι με την ένδειξη «Πολίτες: Όπου να' ναι σκάει».

Τώρα μια νέα ανάρτηση με το σχόλιο «Έσκασε», παραπέμπει στην ιστοσελίδα psinakis-polites.eu, όπου βρίσκονται αναλυτικά οι θέσεις της νέας αυτής πρωτοβουλίας.

Ψινάκης: «Θα σέβεστε!» - Η πρωτοβουλία που ανακοίνωσε για τις Ευρωεκλογές Facebook Twitter
Ψινάκης: «Θα σέβεστε!» - Η πρωτοβουλία που ανακοίνωσε για τις Ευρωεκλογές Facebook Twitter

Αρχικά ο Ηλίας Ψινάκης απαριθμεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην συγκεκριμένη απόφαση, τονίζοντας πως απευθύνεται σε περίπου τέσσερα εκατομμύρια πολίτες που δεν συμμετέχουν σε εκλογές και τους οποίους καλεί να κατέβουν στις ευρωεκλογές μαζί του για να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Βέβαια στο δελτίο τύπου δεν διευκρινίζει πώς ακριβώς θα συμμετέχει στις Ευρωεκλογές, αν δηλαδή θα είναι ο ίδιος υποψήφιος, ωστόσο αποκλείει κατηγορηματικά την συνεργασία με άλλο κόμμα. 

«Στους Πολίτες πέφτει κόφτης σε ό,τι δεν μπορούμε να αποδεχτούμε. Το μπούλο παίρνουν οι κλέφτες, οι "επαγγελματίες πολιτικοί", οι μη αποτελεσματικοί, οι βολεψάκηδες, όσοι πουν έστω και ένα "ΘΑ". Αυτοί που γουστάρουν τα "ΘΑ" να πάνε σε κόμμα. Μόνο ένα "ΘΑ" επιτρέπεται», καταλήγει η ανακοίνωση, που κλείνει με τη φράση ««ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ»... !!!».

Ψινάκης: «Θα σέβεστε!» - Η πρωτοβουλία που ανακοίνωσε για τις Ευρωεκλογές Facebook Twitter

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Ηλία Ψινάκη:

Με δεδομένο ότι στις Ευρωεκλογές


• 75% των Ελλήνων, περίπου 8.000.000 δεν εμπιστεύονται τα πολιτικά κόμματα

• 43,4% των Ελλήνων, πάνω από 4.000.000, έχουν απογοητευθεί και δεν πάνε να ψηφίσουν

• 3.000.000 Έλληνες περίπου, που πάνε να ψηφίσουν είναι μπερδεμένοι και αναποφάσιστοι και δικαίως με το πολιτικό μπάχαλο που επικρατεί

• 41%, δηλαδή πάνω από 4.000.000 Έλληνες, πιστεύουν ότι κανένας από τους πολιτικούς δε μπορεί να τα βγάλει πέρα στην Ευρώπη

• Λίγο λιγότερο από 1.000.000 Έλληνες, λαμπρά μυαλά, έχουν φύγει στο εξωτερικό λόγω κρίσης, διαπρέπουν σε άλλες χώρες και τους χάνει η Πατρίδα μας


και λογικό είναι... αφού


• Τα τελευταία 38 χρόνια η Ελλάδα έχει πάρει 320 δις ευρώ από την Ευρώπη και ακόμα έχουμε τα χάλια μας. Είμαστε στο χαμηλότερο επίπεδο!

• Οι Έλληνες ευρωβουλευτές είναι όλοι πολιτικοί. Και αυτοί που δεν ήταν αναγκάστηκαν να γίνουν για να εκλεγούν με κάποιο κόμμα.

• Οι περισσότεροι Ευρωβουλευτές και οι συνεργάτες τους παίρνουν τεράστιους μισθούς και δεν πατάνε στις Βρυξέλλες, δε συμμετέχουν στις συνεδριάσεις των επιτροπών που είναι καθοριστικές για τη διαμόρφωση της νομοθεσίας και δεν κάνουν προτάσεις. Έτσι χάνει η Ελλάδα μέσα από τα χέρια της μεγάλες ευκαιρίες και πολλά δισεκατομμύρια που δε διεκδικήθηκαν ή δεν απορροφήθηκαν ή χάθηκαν στο δρόμο.
Άρα... κάτι δεν πάει καλά. Μήπως να το πάρουμε αλλιώς;

• Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ είναι τα 4.000.000 plus Έλληνες που απέχουν γιατί δεν γουστάρουν να μπουν σε πολιτικά κόμματα και να τους έχουν σήκω σήκω κάτσε κάτσε , να βοηθήσουν την Πατρίδα μας αρχίζοντας από τις ευρωεκλογές.

• Η Ευρώπη είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για την Ελλάδα γιατί η Κυβέρνηση (η κάθε Κυβέρνηση κράτους-μέλους της ΕΕ) ακολουθεί την Ευρωπαϊκή νομοθεσία. Υποχρεωτικά και χωρίς παρεκκλίσεις. Για την Ελλάδα,η Ευρώπη είναι το πορτοφόλι και οι ευκαιρίες για ανάπτυξη και ευημερία.

• Οι Πολίτες δεν είναι ούτε κόμμα, ούτε κίνημα, ούτε παράταξη. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ που γεννήθηκε από πολίτες και μας ζητήθηκε και από τις Βρυξέλλες. Ώστε να δοθεί

επιτέλους η ευκαιρία σε αυτούς που θέλουν και μπορούν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να έχει η χώρα μας αποτελεσματική εκπροσώπηση.


• Μόνο αν διεκδικήσουμε στοχευμένα αυτά που δεν έχουμε διεκδικήσει τόσα χρόνια μπορούμε να φέρουμε λεφτά και δουλειές στην Πατρίδα μας, χωρίς ντόπιες μικροπολιτικές, λαμόγια, μίζες και μικροσυμφέροντα.

• Οι Πολίτες, το μόνο που θέλουμε είναι να δώσουμε την ευκαιρία σε ανθρώπους νέους και αυτούς που νιώθουν νέοι –που δεν είναι πολιτικοί- να δείξουν τι αξίζουν και τι μπορούν να κάνουν για την Ελλάδα. Να είμαστε για την Ελλάδα εκεί που πρέπει, όταν πρέπει, με τον τρόπο που πρέπει.

• Στους Πολίτες δε μας νοιάζει τι πολιτική ιδεολογία έχεις, τι ομάδα είσαι και τι κάνεις στο κρεβάτι σου.

• Στους Πολίτες είμαστε όλοι ίσοι. Ένα πράγμα μας νοιάζει. Να αξιοποιήσουμε πλήρως τις ευκαιρίες που μας δίνει η Ευρώπη.

Στους Πολίτες πέφτει κόφτης σε ό,τι δεν μπορούμε να αποδεχτούμε. Το μπούλο παίρνουν:

1. οι κλέφτες

2. οι «επαγγελματίες πολιτικοί»

3. οι μη αποτελεσματικοί

4. οι βολεψάκηδες

5. όσοι πουν έστω και ένα 'ΘΑ'

Αυτοί που γουστάρουν τα 'ΘΑ' να πάνε σε κόμμα. Μόνο ένα 'ΘΑ' επιτρέπεται.

«ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ»... !!!


Ηλίας Ψινάκης

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Πολιτική / Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος υπήρξε μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «Σπαρτιατών» μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου 2023, όταν ανεξαρτητοποιήθηκε με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ποια κόμματα θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Τα 31 κόμματα που θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου - Μπλόκο στους Σπαρτιάτες

Από τα 46 κόμματα που ζήτησαν να λάβουν μέρος, ο Άρειος Πάγος ενέκρινε τη συμμετοχή για 31 κόμματα και συνασπισμούς κoμμάτων που θα συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές του 2024
NEWSROOM
Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλήε

Πολιτική / Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλής

Οι πρώτες αντιδράσεις Νέας Δημοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και Βελόπουλου μετά τον ξυλοδαρμό του Βασίλη Γραμμένου από τον Κωνσταντίνο Φλώρο, αλλά και την άμεση σύλληψή του
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Σταμάτησα να διαβάζω όταν έφτασα στο "οι πολίτες να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους"...μαζί του.Ή μας δουλεύει ή ζει (μεταφορικά...) αλλού, οπότε απλά προσπερνάμε.Ποιον εξέλεξαν κάποιοι για δήμαρχο...