ΣΥΡΙΖΑ: «Άθλια ενέργεια» η επίθεση με μολότοφ στο σπίτι του Πολάκη

ΣΥΡΙΖΑ: «Άθλια ενέργεια» η επίθεση με μολότοφ στο σπίτι του Πολάκη Facebook Twitter
EUROKINISSI / ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ
5

Την επίθεση με μολότοφ στο σπίτι του Παύλου Πολάκη καταδίκασε ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζοντάς την ως «μια άθλια ενέργεια, που προσιδιάζει σε πρακτικές του υπόκοσμου». 

Υπενθυμίζεται πως σήμερα τα ξημερώματα, στις 05:35, άγνωστος επιτέθηκε με μολότοφ στο σπίτι του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη στο Μοσχάτο. 

Από τη βόμβα μολότοφ προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές στην πόρτα του γκαράζ του κτιρίου, ενώ η Αστυνομία πραγματοποίησε τέσσερις προσαγωγές. 

«Η επίθεση με μολότοφ στο σπίτι του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Π. Πολάκη αποτελεί μια άθλια ενέργεια, που προσιδιάζει σε πρακτικές του υπόκοσμου», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι ξεκάθαρο ότι ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε η κυβέρνηση εκφοβίζονται, και ότι η κοινωνία στέκεται σύσσωμη απέναντι σε τέτοιες πρακτικές», καταλήγει η ανακοίνωση.

«Είστε θρασύδειλα όντα», έγραψε ο Παύλος Πολάκης σε μια ανάρτηση για το συμβάν στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. «Δεν ψαρώνω, σας γλεντάω», τόνισε χαρακτηριστικά.

Πολιτική
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλεύρης από Κοπεγχάγη: «Αν μπεις στην Ευρώπη παράνομα ή η αίτηση ασύλου σου απορριφθεί, πρέπει να επιστρέψεις στη χώρα σου»

Πολιτική / Πλεύρης από Κοπεγχάγη: «Αν μπεις στην Ευρώπη παράνομα ή η αίτηση ασύλου σου απορριφθεί, πρέπει να επιστρέψεις στη χώρα σου»

«Οι επιστροφές των παράνομων μεταναστών πρέπει να είναι η πρώτη μας προτεραιότητα» δήλωσε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: «Ο αγώνας για τη δικαίωση της Κύπρου είναι κοινός και θα είναι νικηφόρος»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Ο αγώνας για τη δικαίωση της Κύπρου είναι κοινός και θα είναι νικηφόρος»

Μήνυμα του πρωθυπουργού για τη συμπλήρωση 51 ετών από την τουρκική εισβολή – Σαφές κάλεσμα για πρόοδο στις διακοινοτικές συνομιλίες, στον απόηχο της επίσκεψης Ερντογάν στα Κατεχόμενα
LIFO NEWSROOM
Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

LiFO politics / Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

Ο καθηγητής της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Σπύρος Βλαχόπουλος, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για την ανάγκη κατάργησης του νόμου περί ευθύνης υπουργών, εξηγώντας όμως γιατί πρέπει να τηρείται όσο παραμένει σε ισχύ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

5 σχόλια
Παύλος Πολάκης : «Δεν ψαρώνω, σας γλεντάω» Πηγή: www.lifo.grΤο κακό με τον κ. Πολάκη και την κυβέρνηση που τον καλύπτει είναι ότι, το γεγονός της απαράδεκτης για δημοκρατική χώρα επίθεσης, σχολιάζεται σαν προσωπικός τσαμπουκάς.Και όχι σαν γεγονός που εκδηλώνεται μετά από πλήθος άλλων, για τα οποία δεν ακούσαμε ευθέως τον χαρακτηρισμό "άθλια ενέργεια".Ενώ διαμορφώνεται και θεσμικό πλαίσιο ανοχής ως προς τις μολότοφ, με αποκορύφωμα να έχουμε την δήλωση Κυρίτση, άσχετα αν μετά την κατακραυγή ανασκεύασε.Αυτά είναι ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΑ, ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΟΥΣΙΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ.Και για αυτά, η κυβέρνηση φέρει μεγάλη πολιτική ευθύνη.
Οταν ειναι προς τους δικους τους οι μολότοφ "προσιδιάζουν σε πρακτικές του υπόκοσμου". Οταν ειναι προς οποιοδηποτε αλλο αλλο ειναι αθλοπαιδειες και επαναστατικες πρακτικες. Για αλλη μια φορα ξεγυμνωνεται το ποσο γελοιοι ειναι.Για να προλαβω καποιους για εμενα εννοειται πως η κατοχη και ρίψη μολοτοφ ειναι εγκλημα και προμελετημένη αποπειρα ανθρωποκτονίας.