«Ανάπτυξη το 2014 βλέπει η τρόικα για την Ελλάδα»

«Ανάπτυξη το 2014 βλέπει η τρόικα για την Ελλάδα» Facebook Twitter
3

Το BBC φιλοξενεί σήμερα άρθρο σύμφωνα με το οποίο η ανάπτυξη θα επιστρέψει στην Ελλάδα μέσα στο 2014. Το άρθρο αναφέρει πως η τρόικα εκτιμά πως το χρέος της χώρας είναι διαχειρίσιμο και πως σύντομα θα εγκριθεί και η επόμενη δόση ύψους 8,8 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Η Ελλάδα έχει λάβει από το 2010 έως σήμερα βοήθεια που αγγίζει τα 270 δισεκατομμύρια ευρώ. Η τρόικα δήλωσε πως η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.

Το άρθρο φιλοξενεί και δηλώσεις του Στουρνάρα που μιλούν για πρωτογενές πλεόνασμα φέτος. Η τρόικα ανταπαντά πως αν αυτό επιτευχθεί, τότε είναι πιθανό να δοθεί επιπλέον βοήθεια στη χώρα.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προς νέες παρεμβάσεις για τα Airbnb – Τι εξετάζει η κυβέρνηση

Οικονομία / Προς νέες παρεμβάσεις για τα Airbnb – Τι εξετάζει η κυβέρνηση

Η εκρηκτική αύξηση της εκμετάλλευσης κατοικιών μέσω πλατφορμών τύπου Airbnb έχει περιορίσει σημαντικά τη διάθεση σπιτιών για σταθερή μακροχρόνια ενοικίαση και έχει συμβάλλει σημαντικά στην αύξηση των ενοικίων και των τιμών αγοράς κατοικιών
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Πάαααααλι τα ίδια...Δεν με πείθετε ρε... Δεν τα βάζω τα λεφτά μου στην τράπεζα, τέλος! Στον μπλε φάκελο θα παραμείνουν μέσα στα βιβλία που έχω στο δεξί μπαούλο του χωλ. (μεταξύ μας)