ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Βάρκιζα: Ποινική δίωξη στη μητέρα για το απανθρακωμένο βρέφος

Βάρκιζα: Ποινική δίωξη στη μητέρα για το απανθρακωμένο βρέφος Facebook Twitter
2

Κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος απαγγέλθηκαν σε βάρος της μητέρας του βρέφους που απανθρακώθηκε στη Βάρκιζα τα ξημερώματα. 

Οι αρμόδιες εισαγγελικές αρχές άσκησαν ποινική δίωξη για το κακούργημα της θανατηφόρου έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο καθώς και για το αδίκημα του εμπρησμού από αμέλεια, με αποτέλεσμα τον θάνατο ανθρώπου. 

Η 30χρονη γυναίκα, και μητέρα τριών παιδιών, οδηγήθηκε σήμερα στις εισαγγελικές αρχές, χωρίς δικηγόρο, και λίγο αργότερα παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή.

Το μόλις 13 μηνών κοριτσάκι απανθρακώθηκε από την πυρκαγιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα της οικογένειας, σε τρίτο όροφο πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα που ξέσπασε η πυρκαγιά το παιδί ήταν μόνο του μέσα στο διαμέρισμα, ενώ η κατηγορουμένη βρισκόταν κάτω από το σπίτι, σε αυτοκίνητο με τον σύντροφό της.

Η γυναίκα, ομολόγησε στο ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής ότι άφηνε συχνά το παιδί μόνο του. «Το τάιζα και έβγαινα με τις παρέες μου. Γύριζα το τάιζα», φέρεται να είπε στους αξιωματικούς. 

 
Ελλάδα
2

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάλος στην Τουρκία από την ελληνική σημαία πάνω στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» στον Βοσπορο

Ελλάδα / Τούρκοι ενοχλήθηκαν από την υψωμένη ελληνική σημαία στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» που είχε δέσει στον Βόσπορο

Η φρεγάτα «Θεμιστοκλής» κατέπλευσε στο τουρκικό λιμάνι του ακρωτηρίου Σαράιμπουρνου, μαζί με την τουρκική φρεγάτα «Yavuz» και το γαλλικό πετρελαιοφόρο «Somme»
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Κι όμως αυτό το αθώο πλάσμα θα χαιρόταν όποτε έβλεπε τη μάνα του.Ελπίζω μόνο (κοίτα να δεις τι έφτασα να ελπίζω...) να έχασε τη ζωή του από τις αναθυμιάσεις ΠΡΙΝ το φτάσουν οι φλόγες...
Το τάιζε, το έδενε, έφευγε με τις παρέες, γύρναγε το ξανατάιζε και πάλι από την αρχή - και σκυλί να είχε, θα το έβγαζε καμιά βόλτα. Ε ρε πού δίνει ο Θεός παιδιά να τα σκοτώνουν, κι άλλες γυναίκες λαχταράνε και δεν μπορούν! Ισόβια, κι αν είναι τρελή να πάει στο ψυχιατρείο. Πάει το μωράκι, τι χρωστούσε να καεί ζωντανό...