Τραγωδία με νεκρό βρέφος στη Βάρκιζα - Πέθανε από φωτιά σε διαμέρισμα

Τραγωδία με νεκρό βρέφος στη Βάρκιζα - Πέθανε από φωτιά σε διαμέρισμα Facebook Twitter
3

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα βρέφος από πυρκαγιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό Έριδος στη Βάρκιζα.

Η πυρκαγιά ξέσπασε μετά τα μεσάνυχτα και οι Πυροσβέστες που επιχείρησαν στο σημείο βρήκαν το βρέφος νεκρό. 

Το μικρό κορίτσι, ηλικίας 13 μηνών εντοπίστηκε με σοβαρά εγκαύματα από τους πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο.

Παρά τη μεταφορά του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παίδων, εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το βρέφος ήταν μόνο του στο διαμέρισμα με τη μητέρα του έφτασε εκεί μετά την εκδήλωση της πυρκαγιάς ζητώντας απεγνωσμένα από τους πυροσβέστες να σώσουν το παιδί της.

Το παιδί βρέθηκε με βαρύτατα εγκαύματα στο κρεβάτι του και η 30χρονη μητέρα του έχει συλληφθεί με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Ψυχούλα μου...ελπίζω να μην υπέφερε..Αν κατάλαβα καλά, η μάνα του βρέφους έφτασε μετά το συμβάν στο διαμέρισμα.. συγγνώμη αλλά είχε αφήσει βρέφος 13 μηνών ΜΟΝΟ ΤΟΥ στο σπίτι;!;! Διάβασα καλά;;
Από ό,τι διάβασα, είχε αφήσει ανοιχτό θερμαντικό σώμα και κατέβηκε κάτω στον δρόμο για να τσακωθεί με κάποιον.Αυτά να τα βλέπουν μερικοί μερικοί που προσπαθούν να πείσουν εμάς τις γυναίκες ότι μπορούμε να κάνουμε πολλές δουλειές ταυτόχρονα. Ειδικά όταν έχεις μωρό, δεν μπορείς να κάνεις τίποτε άλλο ταυτόχρονα, ούτε να τσακώνεσαι με κανέναν.Εγώ πραγματικά την λυπάμαι γι' αυτό που έπαθε.
Ανεύθυνη ήταν. Στο ανακριτικό τμήμα του Πυροσβεστικού Σώματος ομολόγησε πως το άφηνε συχνά μόνο του. Το ταϊζε και έβγαινε βόλτα. Ορθώς την τιμωρούν. Κρίμα αυτό που έπαθε αλλά η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική της....