ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Καμμένος: «Oι γέροντες του Μαξίμου πάνε να φάνε τον Πολάκη όπως έφαγαν και μένα»

Καμμένος: «Oι γέροντες του Μαξίμου πάνε να φάνε τον Πολάκη όπως έφαγαν και μένα» Facebook Twitter
EUROKINISSI
3

O Πάνος Καμμένος υπερασπίστηκε τον Παύλο Πολάκη και άφησε αιχμές για κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο Πολάκης είναι γνήσιος. Οι γέροντες του Μαξίμου πάνε να φάνε τον Πολάκη όπως έφαγαν εμένα», είπε το πρωί της Δευτέρας μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Σε προηγούμενη συνέντευξη του, ο κ. Καμμένος είχε αναφερθεί με αυτόν τον χαρακτηρισμό στον Αλέκο Φλαμπουράρη και τον Θανάση Καρτερό. 

Σχολιάζοντας το άρθρο του BBC για καταπιεσμένη μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα είπε: «Πήγα στις ΗΠΑ και έκανα την ύστατη προσπάθεια. Μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ υπήρχαν άνθρωποι που ήθελαν να πάρουν πίσω το αίμα του εμφυλίου. Δυστυχώς και ο ΣΥΡΙΖΑ και κάποιοι από τη ΝΔ προσπαθούν να διχάσουν τους Έλληνες».

Για τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο Πάνος Καμμένος είπε πως δεν μπορούσε να ανατρέψει την κυβέρνηση τον Ιούλιο, καθώς στην πρόταση μομφής της Νέας Δημοκρατίας κατά της κυβέρνησης το κόμμα του δεν είχε αρκετούς βουλευτές. 

«Μπορούσα να γίνω ήρωας, αν τότε έβγαινα και τα έκανα μπάχαλο κι έλεγα δεν συμβιβάζομαι, και τότε θα έφευγαν οι αποστάτες, ήταν ήδη συμφωνημένο» πρόσθεσε, εξηγώντας πως δεν μπορούσε να ανατρέψει τη Συμφωνία των Πρεσπών, καθώς οι αποστάτες ήταν ήδη σε συνεννόηση με ΣΥΡΙΖΑ».

«Εγώ επέλεξα τον δρόμο της ευθύνης και να μη γίνω ήρωας, να βγω με 15% στις εκλογές» συμπλήρωσε.

Παράλληλα, επιτέθηκε και στον Νίκο Κοτζιά για την μήνυση που κατέθεσε εναντίον του. «Πλέον όσο περνάει ο καιρός έρχονται στοιχεία και θα κάνω συνέντευξη Τύπου αφού τα καταθέσω στον εισαγγελέα. Αποδεικνύουν αρκετά μεγάλη σειρά κακουργημάτων που έκανε ο κ. Κοτζιάς για το θέμα της συμφωνίας για τις βίζες». Συνέδεσε μάλιστα τις δραστηριότητες του Νίκου Κοτζιά με το δημοσίευμα του BBC.

 «Ο Νίκος Κοτζιάς μου είχε πει: «άσε με να διαπραγματευτώ για την συμφωνία και θα την φέρω αργότερα». Έγραφα στα sms ότι θα τελειώσω τον Κοτζιά και τον τελείωσα», δήλωσε.  

Πολιτική
3

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ στην Αθήνα την ερχόμενη Δευτέρα

Πολιτική / Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ: Συμφωνία για ανταλλαγή επισκέψεων διοικητών μηχανοκίνητων μονάδων

Επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας θα είναι ο πρέσβης Θεοχάρης Λαλάκος και της τουρκικής ο Υφυπουργός Εξωτερικών, πρέσβης Μπουράκ Ακτσαπάρ
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελενοώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελεονώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

«Η προσέγγισή μου θα είναι ανθρωπιστική, αμιγώς κοινωνική και δεσμεύομαι ότι αν ο κόσμος με εμπιστευτεί θα ασκήσω και πολιτική και μάλιστα δυναμική» ανέφερε μεταξύ άλλων η Ελεονώρα Μελέτη
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Επιτροπή για την εθνική κυριαρχία και την Κύπρο, νέος φορέας στις κάλπες

Ευρωεκλογές 2024 / Ευρωεκλογές 2024: Επιτροπή για την εθνική κυριαρχία και την Κύπρο, νέος φορέας στις κάλπες

Όσο το πολιτικό σύστημα της χώρας επιμένει να την διατηρεί σε τροχιά υποτέλειας και εξάρτησης, δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας, αναφέρεται στη διακήρυξη
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Ας ευχηθούμε στις εκλογές, ο κόσμος να τους στείλει σπίτι τους και τους δύο - κατά δική τους δήλωση - φίλους.Να απαλλαγούν οριστικά, αυτοί μεν από τους "γέροντες", εμείς δε από όλη αυτή την αριστεροακροδεξιά σύγχυση.
"«Εγώ επέλεξα τον δρόμο της ευθύνης και να μη γίνω ήρωας, να βγω με 15% στις εκλογές» συμπλήρωσε. "Στα ορια του παραλληρηματος και επισημα ο Πανος πλεον, θα τον μαζεψει καποιος;