Παπαχριστόπουλος: «Μεγάλη τιμή να είμαι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ»

Παπαχριστόπουλος: «Μεγάλη τιμή να είμαι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ» Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος επανέλαβε σήμερα ότι έως το τέλος της εβδομάδας θα παραιτηθεί από βουλευτής, καθώς όπως είπε «δε θέλω να είμαι η αιτία για τον ξαφνικό θάνατο της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ». 

Επίσης, μιλώντας στην ΕΡΤ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να πολιτευθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως θα είναι «μεγάλη τιμή να είμαι υποψήφιος». 

 
Ο μέχρι σήμερα βουλευτής των ΑΝΕΛ είπε ακόμη ότι σκιές στο δικό του όνομα δεν υπάρχουν, ότι δεν είναι παιδί του κομματικού σωλήνα και ότι «την έδρα του τη δίνει πίσω γιατί είναι δανεική».

Υπερασπίστηκε ξανά τη Συμφωνία των Πρεσπών χαρακτηρίζοντας την «αναγκαία» για τη χώρα και «ιστορική», ενώ έπλεξε και το εγκώμιο του πρώην υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά. 

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Προχωράμε στην πρόωρη εξόφληση του δανείου των 52,9 δισ. ευρώ που είχε λάβει η χώρα το 2010»

«Στόχος μας είναι έως το 2030 η Ελλάδα να μην έχει το υψηλότερο δημόσιο χρέος στην Ευρώπη», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΕΕ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Ευρώπη δεν μπορεί να ανεχθεί νέα προσφυγική κρίση όπως του 2015

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στις επιπτώσεις από επιθέσεις σε ενεργειακές υποδομές, προειδοποιώντας ότι μπορεί να οδηγήσουν σε σοβαρές συνέπειες για την παγκόσμια οικονομία
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΡΑΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Κανείς δεν ξέρει πόσο θα διαρκέσει αυτός ο πόλεμος»

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία ενώ προανήγγειλε πρόσθετα μέτρα σε περίπτωση που η κρίση στη Μέση Ανατολή διαρκέσει περισσότερο από το προβλεπόμενο
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΕΝΟΠΛΕΣ, ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Οι Έλληνες να εμπιστεύονται τις ένοπλες δυνάμεις σε αυτούς τους ταραγμένους καιρούς»

Η αναφορά του πρωθυπουργού στο νέο πρόγραμμα αεράμυνας «Ασπίδα του Αχιλλέα», που όπως ανέφερε θα ενισχύσει σημαντικά την προστασία της χώρας απέναντι στις σύγχρονες και μελλοντικές απειλές
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Για τον εν λόγω κύριο, αυτή είναι η περίπτωση που ισχύει το ακριβώς αντίθετο από την παροιμία :"Η τιμή τιμή ΕΧΕΙ και λυπήσου τον που ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ" (λέμε τώρα, γιατί η ηθική είναι πια ιδιότητα πολυτελείας, ιδίως στους πολιτικούς...).Δυστυχώς, αυτά είναι τα πρότυπα σήμερα (που ανεχόμαστε όμως σαν κοινωνία, με ό, τι αυτό συνεπάγεται). .