Άγνωστοι επιτέθηκαν με πέτρες, καπνογόνα και μολότοφ σε κουρείο που διατηρούσε αλλοδαπός στην Μεταμόρφωση Αττικής. Η επίθεση σημειώθηκε στις 20:25 και τα αίτια ήταν ξεκάθαρα ρατσιστικά.
Οι πληροφορίες μέχρι στιγμής αναφέρουν πως το κουρείο που διατηρούσε ο αλλοδαπός καταστράφηκε ολοσχερώς ενώ οι άγνωστοι επιτέθηκαν ακόμη και σε πελάτη του κουρείου, έναν οδηγό ταξί, που έτυχε να βρίσκεται εντός του καταστήματος την ώρα της επίθεσης. Ο οδηγός ταξί προσπάθησε να τους σταματήσει και οι δράστες δε δίστασαν να τον μαχαιρώσουν.
Οι ρατσιστικές επιθέσεις και η ανομία που ορισμένες ομάδες προσπαθούν να προβάλλουν ως φυσική, έχουν πλέον γίνει καθημερινό φαινόμενο στη χώρα. Ο κ. Δένδιας οφείλει να αποδείξει στους πολίτες ότι η αστυνομία μπορεί να τους προστατεύσει, πριν τα λάθος παραδείγματα γίνουν η νόρμα.
Ελλάδα /
Ακόμη μία επίθεση με ρατσιστικό κίνητρο στην Μεταμόρφωση.

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

«Είχα 30 Lamborghini»: Ο πιλότος του Πάμπλο Έσκομπαρ αποκαλύπτει πως έβγαζε 20 εκατ. τον μήνα

Ένα σπίτι στο Ψυχικό που σε γειώνει

Άδειασε ο Αλ Σίσι την ελληνική κυβέρνηση για τη Μονή Σινά ή μήπως όχι;

Ιταλία: 32χρονος ομολόγησε γυναικοκτονίες σεξεργατριών - Θεωρείται κατά συρροή δολοφόνος

Η σκληρή αλήθεια για την Ντίνα Κώνστα

σχόλια