ΑΝΕΛ κατά Κοτζιά: Προσπαθεί ξανά να δημιουργήσει προβλήματα στην κυβερνητική συνεργασία

ΑΝΕΛ κατά Κοτζιά: Προσπαθεί ξανά να δημιουργήσει προβλήματα στην κυβερνητική συνεργασία Facebook Twitter
Ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, Θεόδωρος Τοσουνίδης, τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο. EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
1

Επίθεση κατά του Νίκου Κοτζιά εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ με αφορμή τις σημερινές νέες δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών για την συμφωνία των Πρεσπών και την ψήφισή της στη Βουλή. 

«Ακόμη μία φορά, με τις δηλώσεις του, ο κ. Κοτζιάς προσπαθεί να δημιουργήσει προβλήματα στην κυβερνητική συνεργασία. Όσον αφορά τα θέματα της Βουλής κατανοούμε ότι δεν γνωρίζει τις διαδικασίες, διότι ουδέποτε υπήρξε εκλεγμένος βουλευτής απευθείας από το λαό. Κρίμα», ανέφερε σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θεόδωρος Τοσουνίδης.

Ο Νίκος Κοτζιάς κατά την σημερινή συνάντησή του με τον Γερμανό ΥΠΕΞ Χάικο Μάας, εξέφρασε εκ νέου την πεποίθησή του και για την υπερψήφιση της Συμφωνίας στην ελληνική βουλή. 

Εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ, το Ποτάμι και μεμονωμένους βουλευτές, που έχουν δηλώσει την στάση τους υπέρ της Συμφωνίας, όπως είπε, θα ήλπιζε «ότι το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ θα στήριζαν αυτή τη συμφωνία», επισημαίνοντας ότι «δυστυχώς σκέφτονται την εξωτερική πολιτική με το βλέμμα στραμμένο στην εσωτερική»

«Είναι μία συμφωνία που βλέπει στο μέλλον, μια καλή συμφωνία», κατέληξε εκφράζοντας την άποψη ότι θα ήταν καλό να περάσει με συντριπτική πλειοψηφία στη Βουλή.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Πολιτική / Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει συνταγματικό τον νόμο για τη λειτουργία μη κρατικών πανεπιστημίων χαιρέτισε ο πρωθυπουργός, κάνοντας λόγο για "τέλος στις ιδεοληψίες" και "τολμηρό βήμα προς την πρόοδο"
LIFO NEWSROOM
Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για τον νέο ΚΟΚ – Στο επίκεντρο η οδική ασφάλεια, τα πρόστιμα και τα νέα μέτρα

Πολιτική / Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για τον νέο ΚΟΚ – Στο επίκεντρο η οδική ασφάλεια, τα πρόστιμα και τα νέα μέτρα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας από τη Νίκαια της Γαλλίας, όπου συμμετείχε στην 3η Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς
LIFO NEWSROOM
NΔένδιας για ΑΟΖ με Ιταλία: «Mεγαλώσαμε την Ελλάδα»

Πολιτική / Δένδιας για ΑΟΖ με Ιταλία: «Mεγαλώσαμε την Ελλάδα»

«Μεγαλώσαμε την Ελλάδα, με μία Συμφωνία η οποία αποδεικνύει την προσήλωσή μας στο Διεθνές Δίκαιο και τη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS)» επισημαίνει ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια