Ο Τραμπ κατηγορεί την Κίνα ότι χάκαρε τα e-mail της Χίλαρι Κλίντον

Ο Τραμπ κατηγορεί την Κίνα ότι χάκαρε τα e-mail της Χίλαρι Κλίντον Facebook Twitter
EPA
1

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έγραψε νωρίς σήμερα στο Twitter πως η Κίνα «χάκαρε» τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της πρώην υποψήφιας για την προεδρία Χίλαρι Κλίντον, χωρίς όμως να δώσει οποιαδήποτε στοιχεία προκειμένου να τεκμηριώσει τον ισχυρισμό του ούτε περισσότερες πληροφορίες.

«Τα e-mail της Χίλαρι Κλίντον, πολλά από τα οποία είναι Απόρρητες Πληροφορίες, χακαρίστηκαν από την Κίνα. Η επόμενη κίνηση καλύτερα να είναι από FBI & DOJ [υπουργείο Δικαιοσύνης] αλλιώς, έπειτα από όλες τις άλλες γκάφες τους (Κόμεϊ, ΜακΚέιμπ, Στρζοκ, Πέιτζ, Oρ, FISA, Βρώμικος φάκελος κ.λπ.), η αξιοπιστία τους θα έχει χαθεί για πάντα», έγραψε ο Τραμπ στο Twitter λίγο μετά τα μεσάνυχτα (ώρα ΗΠΑ).

Δεν είναι κάτι καινούργιο, ήταν η απάντηση που έδωσε σήμερα η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Κίνας, σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το μήνυμα του Τραμπ στο Twitter.

Η Κίνα είναι υπέρμαχος της ασφάλειας στο Διαδίκτυο και αντιτίθεται σε όλες τις μορφές ηλεκτρονικής πειρατείας, δήλωσε κατά την τακτική ενημέρωση των δημοσιογράφων στο Πεκίνο η εκπρόσωπος του υπουργείου Χουά Τσουνγίνγκ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΣΡΑΗΛ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΒΙΑΣΜΟΣ

Διεθνή / «Κανείς δεν γλίτωνε από τις σεξουαλικές επιθέσεις»: Οι καταγγελίες Παλαιστινίων για κακοποίηση από ισραηλινούς δεσμοφύλακες

Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του γνωστού δημοσιογράφου των ΝΥΤ που καταγράφει μαρτυρίες ανδρών, γυναικών και ανηλίκων που υποστηρίζουν ότι υπέστησαν σεξουαλική κακοποίηση κατά την κράτησή τους μετά την 7η Οκτωβρίου
THE LIFO TEAM
ΚΕΙΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ

Διεθνή / Ιταλία: «Ciao Kate» - Το πλήθος αποθέωσε την Κέιτ Μίντλετον στο πρώτο της διεθνές ταξίδι μετά τον καρκίνο

Η Κέιτ Μίντλετον παραμένει ιδιαίτερα δημοφιλής στην Ιταλία, με πολλούς να τη συγκρίνουν με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, βλέποντας στοιχεία της στο δημόσιο προφίλ της
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΠΕΚΙΝΟ

Διεθνή / Politico: Γιατί η σύνοδος Τραμπ - Σι έχασε τη δυναμική της

Οι φιλοδοξίες του προέδρου των ΗΠΑ για τη σύνοδο με τον Κινέζο ηγέτη φαίνεται πως περιορίστηκαν σημαντικά, καθώς από την επιδίωξη μιας «μεγάλης συμφωνίας» κατέληξαν σε έκκληση για βοήθεια με στόχο το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
THE LIFO TEAM