Πετρούνιας: Ελπίζω να έκανα τους Έλληνες να χαμογελάσουν για λίγο

Πετρούνιας: Ελπίζω να έκανα τους Έλληνες να χαμογελάσουν για λίγο Facebook Twitter
ΑΠΕ
1

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας, ο πρωταθλητής Ευρώπης στους κρίκους, Λευτέρης Πετρούνιας, λίγες ώρες μετά το νέο θρίαμβό του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκόβης.

Η εμφάνισή του για τέσσερις φορές πρωταθλητή Ευρώπης προκάλεσε αμέσως το ενδιαφέρον του κόσμου, που καταχειροκρότησε τον 27χρονο αθλητή. 


Αυτός, από την πλευρά του, ευχαρίστησε τον κόσμο, φωτογραφήθηκε και στις δηλώσεις που έκανε, τόνισε μεταξύ άλλων:


«Οι στόχοι που θέτουμε δεν σταματούν ποτέ. Ο αγώνας συνεχίζεται κάθε μέρα. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, αλλά ταυτόχρονα και... καθόλου, αφού δεν θέλω να σταματήσω να προσπαθώ. Το οποιοδήποτε αποτέλεσμα δεν θα αλλάξει αυτή την προσπάθεια. Αν δεν παραμείνεις συγκεντρωμένος, τότε κινδυνεύεις να χάσεις τον στόχο σου».


Στη συνέχεια είπε: «Αντιμετώπισα αρκετά προβλήματα τραυματισμών, τους τελευταίους έξι μήνες και είχα σοβαρούς πόνους. Όταν ο ώμος πονά, σου παραλύει το χέρι, είναι κάτι φυσιολογικό. Η κατάσταση αυτή ήθελε σωστή διαχείριση, με βάση την εμπειρία και με βάση τα προγράμματα που έχω κάνει μέχρι τώρα στην καριέρα μου. Το δούλεψα πολύ στο μυαλό μου και ειδικά αυτή η επιτυχία ήταν καθαρά εγκεφαλική προσπάθεια.

Όπως το έχω ξαναπεί, πως το σημαντικότερο για εμάς είναι η χαρά μας και το μετάλλιο που δεχόμαστε μέσω της χαράς του κόσμου. Αυτά που συνέβησαν στην Ελλάδα, αποτελούν ένα λόγο παραπάνω να θέλω να φέρω μια μεγάλη επιτυχία, όπως έκανα και όπως το ίδιο έκαναν και οι άλλοι αθλητές».


Και ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέληξε λέγοντας: «Θέλω να αφιερώσω το μετάλλιο στη χώρα μου και στους Έλληνες. Ήταν ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι, που ξεκίνησε πολύ άσχημα και ελπίζω να χαμογέλασαν έστω και λίγο».

Αθλητισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Αγόρι μας (ας επιτραπεί), σε αγαπάμε και σε ευχαριστούμε.Προσωπικά, εκτιμώ πολύ την αποφασιστικότητα και την σοβαρότητα που έβλεπα στο βλέμμα σου πριν και κατά τον αγώνα.Αλλά και την σεμνότητα μετά την νίκη και το ρεκόρ.Γιατί και η προσωπικότητα είναι στοιχείο πολύ σημαντικό για να είναι κάποιος 4 φορές πρωταθλητής !Να είσαι υγιής !