ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Απάντηση Πολάκη στις κριτικές για την συνέντευξή του - Επίθεση στα ΜΜΕ

Απάντηση Πολάκη στις κριτικές για την συνέντευξή του - Επίθεση στα ΜΜΕ Facebook Twitter
EUROKINISSI
7

Απάντηση στις έντονες κριτικές που δέχτηκε για τη συνέντευξή του σχετικά με τις φονικές πυρκαγιές έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης εξαπολύοντας επίθεση στα ΜΜΕ.

Υπενθυμίζεται ότι την αντίδραση της αντιπολίτευσης είχε προκαλέσει η αναφορά του κ. Πολάκη ότι «αποτελεσματικά λειτούργησε το σύνολο των μηχανισμών του κράτους, όσο και αν ο τελικός αριθμός των θυμάτων "θολώνει" την εικόνα». 

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης σε ανάρτηση που έκανε πριν από λίγη ώρα στο facebook αναφέρει:

«Λοιπόν, ακούστε καλά επιτελεία των ΜΜΕ της διαπλοκής ,επειδή έχω βαρεθεί αυτές τις μέρες τη διαστρέβλωση ,τον πόλεμο ,τη Χολή ,το μίσος ,τη λυσσώδη λαχτάρα σας να ρίξετε τη κυβέρνηση αξιοποιώντας με τη μεγαλύτερη δημοσιογραφική τυμβωρυχία που έχει να επιδείξει η παγκόσμια ιστορία την ανθρώπινη τραγωδία της 23ης Ιουλίου.

Ορμήσατε σαν ύαινες να κατασπάραξετε ότι κινείται διαστρεβλώνοντας λόγια, παίζοντας με τα λεπτά ,κατασκευάζοντας φεικ νιους, ανεβάζοντας φωτογραφίες με πτώματα, υποτιμώντας την αλληλεγγύη του κόσμου, μην προβάλλοντας τα μέτρα ανακούφισης, διασπείροντας ψεύδη για τους Πυροσβέστες τους λιμενικούς το ΕΚΑΒ, τις υπηρεσίες της Περιφέρειας, μπερδεύοντας επίτηδες τον αριθμό των νεκρών με τον αριθμό των σάκων που μεταφέρθηκαν στις ιατροδικαστικές υπηρεσίες, με έναν και μόνο στόχο.

Όχι την ανάδειξη της αλήθειας, όχι τη θλίψη για τους νεκρούς, όχι την αντιμετώπιση άμεσα και μακροπρόθεσμα των αποτελεσμάτων και των αιτιών αυτών των τραγωδιών αλλά να προκαλέσετε αποσταθεροποίήση και πτώση της κυβέρνησης.

Μέσα σε αυτόν τον ορυμαγδό είχα την τιμητική μου από σας !Δεν μπορέσατε να ψελλίσετε μισή κουβέντα κριτικής τις πρώτες πέντε μέρες μετά την καταστροφή για την ετοιμότητα και το βαθμό ανταπόκρισης του δημοσίου συστήματος υγείας την ώρα της κρίσης που μετέφερε με το ΕΚΑΒ και περιέθαλψε στα νοσοκομεία 187 ασθενείς και εκατοντάδες άλλους στο λιμάνι της Ραφήνας ,και στα κέντρα υγείας της περιοχής.

Γι αυτό αρχίσατε με τους μηχανισμούς της μαύρης προπαγάνδας,(μετά από πέντε μέρες ) να χρησιμοποιείτε και να διαδίδεται σε Σαιτ και ΜΜΕ περυσινές μου δηλώσεις για τη φωτιά της Ζακύνθου ως φετινές, να κατασκευάζετε ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ λογαριασμούς μου στο τουιτερ με ανύπαρκτες δηλώσεις μου,να βάζετε λαμόγια και απολυμένους λόγω κακουργημάτων να δηλώνουν πως οι υπηρεσίες του Κεελπνο δεν δούλευαν,κομματικούς εγκάθετους συνδικαλιστές της Ποεδην και του Σωματείου Αθήνας του ΕΚΑΒ που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους, να δηλώνουν απίθανα πράγματα για νεκρούς να βγάζουν φωτογραφίες με νεκροσακους, να παίζουν με ώρες αφίξεων ασθενοφόρων ,να υποτιμούν και να υπονομεύουν το ηρωικό έργο των συναδέλφων τους εκαβ όρων γιατρών και νοσηλευτών-να καλείτε να παραιτηθώ εγώ οι άλλοι υπουργοί, ο Τσίπρας γιατί δεν είπαμε για νεκρούς την ώρα της σύσκεψης όταν ΜΟΛΙΣ επιβεβαιώσαμε την εικόνα της καταστροφής βγήκε με τον πιο επίσημο τρόπο να δηλώσει την ύπαρξη "πάνω από είκοσι νεκρών" στις 2.30 τη νύχτα της Δευτέρας .

Τελευταίο επεισόδιο το σημερινό με τη συνέντευξη μου στο ΑΠΕ που δεν λέτε τι λέω αλλά μου καταλογίζετε ασέβεια στους νεκρούς παίζοντας με το θολώνω και το μαυρίζω.

Ακούστε το καλά ρετάλια της δημοσιογραφίας και εκπρόσωποι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ :Εμένα η ΨΥΧΗ μου ΜΑΥΡΙΣΕ από την απώλεια των ανθρωπίνων ζωών γιατί 18 χρόνια ΕΧΩ δώσει χιλιάδες ώρες από τη ζωή μου για να σώσω ανθρώπους στο χειρουργείο και στις Μονάδες εντατικής θεραπείας ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ !!!Εσάς όμως έχει ΘΟΛΩΣΕΙ το μάτι σας από το ΜΙΣΟΣ απέναντι σε αυτή τη κυβέρνηση που σας έκοψε το τσάμπα χρήμα διαφήμισης ,δεν σας αφήνει να κάνετε "δουλειές ",βγάζει τη χώρα απ τα μνημόνια και τη χρεωκοπία που η κλεψιά των πολιτικών και οικονομικών σας αφεντικών την έριξε !!!!!

ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ !!Είμαστε πολύ καθαροί για να μπορέσετε να μας βρωμίσετε με τη λάσπη σας .Η 21η Αυγούστου είναι κοντά όση τυμβωρυχία και να κάνετε».

Πολιτική
7

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Βασιλική Σιούτη / Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Ο Θάνος Βερέμης, ιστορικός και πολιτικός επιστήμονας, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για τις ελληνορωσικές σχέσεις από την Ελληνική Επανάσταση μέχρι σήμερα αλλά και για τις σχέσεις της Ρωσίας με την Τουρκία και τις μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης τον 19ο και τον 20ό αιώνα. Πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα;
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Πολιτική / Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Στη δήλωση αναφέρεται ότι το σχέδιο «κινδυνεύει να παραβιάσει το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο» και ότι «θα θέσει σε κίνδυνο τις ζωές όλων των αμάχων στη Γάζα»
LIFO NEWSROOM
Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

Πολιτική / Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

Πολιτική / Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

« Δυστυχώς έπαθε ανακοπή μέσα στο Νοσοκομείο. Δεν είναι όλα πολιτική. Δείξτε επιτέλους λίγο σεβασμό» αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός υγείας
LIFO NEWSROOM