Μέριλιν Μάνσον: Το νέο πρόσωπο του Ιβ Σεν Λοράν εκπλήσσει ευχάριστα

Μέριλιν Μάνσον: Το νέο πρόσωπο του Ιβ Σεν Λοράν εκπλήσσει ευχάριστα Facebook Twitter
2
Μέριλιν Μάνσον: Το νέο πρόσωπο του Ιβ Σεν Λοράν εκπλήσσει ευχάριστα Facebook Twitter

Ο Εντί Σλιμάν είναι όλο εκπλήξεις από τότε που ανέλαβε τα ηνία του οίκου Ιβ Σεν Λοράν. Μετά την απόφασή του να παραλείπεται το «Ιβ» από το brand name και την καινούρια κολεξιόν του σε στυλ νέο-γκραντζ, ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής επέλεξε για πρόσωπο του οίκου τον Μέριλιν Μάνσον.

Φωτογραφία της καμπάνιας έχει αναρτηθεί σε λογαριασμούς διάσημων εκπροσώπων της μόδας, προκαλώντας το ανάλογο buzz. Ο στυλίστας της Λέιντι Γκάγκα, Νικόλα Φορμικέτι, σχολίασε στο Twitter: «Ο Μέριλιν Μάνσον στις νέες διαφημίσεις του Σεν Λοράν. Σκέψεις;», ενώ ο Πίτερ Ντέιβις, διευθυντής του περιοδικού SCENE, περιορίστηκε σε ένα απλό «Απίστευτο» στη σχετική του ανάρτηση στο Facebook.

Ο Μάνσον, ομολογουμένως, ταιριάζει ιδιαίτερα στο νέο προφίλ που χτίζει ο Σλιμάν για τον οίκο: Σκοτεινός, ακραίος, με αναφορές στα 90s. Η επιτυχία της επιλογής απομένει να φανεί στις πωλήσεις.

Design
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Babel»: Το νέο αριστουργηματικό graphic novel του Soloúp

Προδημοσίευση / «Babel»: Το νέο graphic novel του Soloúp

Μια συναρπαστική εικονογραφημένη ιστορία που συνδέει με χιούμορ και συγκίνηση τις αφηγήσεις του παππού του και της παρέας του με τα βιώματα των ανθρακωρύχων κάθε εθνικότητας, γλώσσας και θρησκείας στις στοές του Βελγίου.
M. HULOT
Η σύγχρονη τέχνη πιάνει στα χέρια της τα κλασικά έπιπλα «Συρίγος»

Design / Η σύγχρονη τέχνη πιάνει στα χέρια της τα κλασικά έπιπλα «Συρίγος»

Είκοσι δύο δημιουργοί από τον χώρο του design και των τεχνών εμπνέονται από οκτώ αρχειακά κομμάτια της διάσημης επιπλοποιίας, αναδιατυπώνοντας την έννοια του κλασικού επίπλου στην εποχή μας.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
H παλιά Εθνική Βιβλιοθήκη ανοίγει ξανά τις πύλες της

Αποκλειστικές φωτογραφίες / Η παλιά Εθνική Βιβλιοθήκη ανοίγει ξανά τις πόρτες της

Η LiFO μπήκε στο ιστορικό Βαλλιάνειο Μέγαρο το οποίο, μετά την ολοκλήρωση των αναγκαίων εργασιών αποκατάστασης και συντήρησης, θα υποδεχθεί ξανά το κοινό στις αρχές του 2026.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΠΕΞ Ένα σπίτι που λέει «ευχαριστώ»

Design / Ένα σπίτι που δίνει χαρά στον πεσιμιστή καλλιτέχνη που κρύβεις μέσα σου

Στο διαμέρισμα του Νίκου Τσιαπάρα στη Θεσσαλονίκη συνυπάρχουν το αρ νουβό, το αρ ντεκό, η ποπ αρτ και το τρας με τους πίνακες του ιδιοκτήτη και τα πορτρέτα των τέως βασιλιάδων, έτσι, για το κιτς του πράγματος.
ΤΖΟΥΛΗ ΑΓΟΡΑΚΗ
Ανοίγει στη Νάουσα η πρώτη Βιβλιοθήκη Οίνου της χώρας μας στη μνήμη του Γιάννη Μπουτάρη

Design / Η πρώτη βιβλιοθήκη για το κρασί στην Ελλάδα. Ο Γιάννης Μπουτάρης θα ήταν περήφανος

Ένας ιδιότυπος πολυχώρος που στοχεύει στην ευαισθητοποίηση του ντόπιου πληθυσμού σε ό,τι αφορά το κρασί, τη γαστρονομία και τη βιωσιμότητα, ξεκινά τη λειτουργία του στη Νάουσα.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Ο μάγος της οικειότητας

Design / Μιχάλης Αναστασιάδης: «Υπάρχει φλυαρία στο design, λείπει η αυθεντικότητα»

Σε μια καριέρα 30 σχεδόν χρόνων σχεδίασε φωτιστικά, έπιπλα και αντικείμενα που μαρτυρούν έναν αναγεννησιακό δημιουργό, ο οποίος καταπιάνεται με τα υλικά, τη λειτουργικότητα και την τεχνολογία, σχεδιάζοντας την ποίηση τού καθημερινού. Με αφορμή την πρώτη του ατομική έκθεση στην Ελλάδα που μόλις εγκαινιάστηκε, ο Μιχάλης Αναστασιάδης μίλησε στη LifO.
ΣΤΕΛΛΑ ΛΙΖΑΡΔΗ

σχόλια

2 σχόλια