Τόσκας: Καμία ατιμωρησία απέναντι στον Ρουβίκωνα - Έχουν γίνει 120 συλλήψεις

Τόσκας: Καμία ατιμωρησία απέναντι στον Ρουβίκωνα - Έχουν γίνει 120 συλλήψεις Facebook Twitter
EUROKINISSI
2

«Λόγια του αέρα» χαρακτήρισε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, τα περί ατιμωρησίας της ομάδας αντιεξουσιαστών του «Ρουβίκωνα».

Μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7, ο κ. Τόσκας ανέφερε ότι μέχρι τώρα έχουν γίνει 120 συλλήψεις μελών του Ρουβίκωνα, κατηγορώντας τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ότι «προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις με ψέματα».

«Την κανονικότητα μόνο ο ίδιος δεν τη βλέπει, τη βλέπουν οι τουρίστες που έρχονται κατά χιλιάδες», πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο κ. Τόσκας.

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη παραδέχθηκε ότι ο Ρουβίκωνας «κάνει ζημιά στην κυβέρνηση» και σημείωσε ότι υπάρχει προβληματισμός για το αν κάνει προβοκατόρικες πράξεις. «Το θέμα είναι ποιον ωφελούν. Όχι, πάντως, την κυβέρνηση», είπε ο υπουργός. 

Παράλληλα, ο κ. Τόσκας επιτέθηκε στο Κίνημα Αλλαγής, επειδή ζητάει συνεχώς την παραίτησή του, τονίζοντας ότι «ανακάλυψαν προβλήματα ασφάλειας στην Χαριλάου Τρικούπη μετά το 2015, ξεχνώντας τι γινόταν πριν».

Κλείνοντας, ο υπουργός υπερασπίστηκε το έργο του, ισχυριζόμενος ότι η κατάσταση στην Αθήνα είναι πολύ καλύτερη από την προηγούμενη κυβερνητική περίοδο «με τα χημικά και τα άγρια επεισόδια».

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα είναι δύναμη σταθερότητας και αξιόπιστος εταίρος»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα είναι δύναμη σταθερότητας και αξιόπιστος εταίρος»

Ανασκόπηση εβδομάδας με έμφαση σε ΟΗΕ, εξοπλιστικά, Τουρκία, Ρομά και κοινωνικές πολιτικές – «Η πολιτεία πρέπει να στέκεται δίπλα σε όσους πονούν, ακόμη κι αν την αμφισβητούν», σημείωσε ο πρωθυπουργός για την απεργία πείνας του Πάνου Ρούτσι
THE LIFO TEAM
Τάσος Γιαννίτσης: «Η Ε.Ε. με έχει απογοητεύσει»

LiFO politics / Τάσος Γιαννίτσης: «Η Ε.Ε. με έχει απογοητεύσει»

«Η Ελλάδα, μετά την κρίση του 2009, έχει μεν ορθοποδήσει –από το 2017-2018 και μετά δεν είναι εκεί που ήταν–, αλλά υπάρχει ένα κλίμα που βαραίνει. Και οικονομικά και κοινωνικά και ίσως και πολιτικά»: Ο ομότιμος καθηγητής Οικονομικών του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Σημίτη μιλά στη Βασιλική Σιούτη.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν θα γίνει στο «Türkevi» την Tρίτη στις 21:00 ώρα Ελλάδας

Πολιτική / Η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν θα γίνει στο «Türkevi» την Tρίτη στις 21:00 ώρα Ελλάδας

Η σύνθεση θα είναι 1 + 2, δηλαδή οι δύο ηγέτες, οι υπουργοί Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης και Χακάν Φιντάν και οι διπλωματικοί σύμβουλοι Μίλτος Νικολαϊδης και Τσαγατάι Κιλίτς
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
και ακριβως επειδή ειναι παρακρατικοι αλλαξε με το που εκλεχθηκε κυβερνηση οι ΣΑΝΕΛ η νομοθεσια ωστε και 50.000 συλλήψεις να κανουν να μην τρεχει τιποτα.