Στο στόχαστρο του Κασιδιάρη και η Φουρέιρα - Αντιαλβανικό παραλήρημα στη Βουλή

Στο στόχαστρο του Κασιδιάρη και η Φουρέιρα - Αντιαλβανικό παραλήρημα στη Βουλή Facebook Twitter
EUROKINISSI/ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
1

Επίθεση εναντίον των Αλβανών, με ιδιαίτερη αναφορά στην Ελένη Φουρέιρα που εκπροσωπεί την Κύπρο στη Eurovision, εξαπέλυσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, με αφορμή τη συζήτηση στη Βουλή για την κύρωση του μνημονίου Ελλάδας – Αλβανίας για την ένταξη στην Ε.Ε.

«Βλέπετε ποιοι είναι οι Αλβανοί, βλέπετε την περίπτωση της Eurovision, που διαφημίζεται μια τραγουδίστρια που έλεγε ότι δεν είναι Αλβανίδα, δεν έχει καμία σχέση με την Αλβανία, έλεγε ότι είναι από τη Γουατεμάλα, τη Νικαράγουα, δεν ξέρω τι, και όλοι αυτοί, κάτι αποτυχημένοι ποδοσφαιριστές Αλβανοί, κάτι λαμόγια τραγουδίστριες που πιάνουν λεφτά στην Ελλάδα, γιατί δυστυχώς εδώ στην Ελλάδα υπάρχουν πολλά κορόιδα. Μόλις πιάσουν τα λεφτά αρχίζουν μπλουζάκια του ουτσεκά, αετούς, μεγάλες Αλβανίες» δήλωσε ο βουλευτής της ΧΑ Ηλίας Κασιδιάρης.

«Όποιος πιστεύει σε αυτές τις αθλιότητες και όποιος διαφημίζει μεγάλες Αλβανίες, έξω από την Ελλάδα, να πάει στα Τίρανα, εκεί που δεν τους ήξερε η μάνα τους και δεν είχαν παπούτσια να φορέσουν. Καμία συζήτηση με τους Αλβανούς, καμία διαπραγμάτευση, μέχρι να σταματήσει η ανθελληνική πολιτική του κράτους τους σε βάρος της Ελλάδος» πρόσθεσε.

 
Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Νίκος Παππάς: Οριστικά εκτός ΣΥΡΙΖΑ μετά το επεισόδιο με τον δημοσιογράφο Νίκο Γιαννόπουλο

Πηγές της Κουμουνδούρου ανέφεραν ότι είχαν ζητήσει «άμεσα στην επιτροπή δεοντολογίας τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ» για την «απαράδεκτη συμπεριφορά του»
THE LIFO TEAM
ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε κτηνοτρόφους: Προτεραιότητά μας είναι η οριστική εκρίζωση της ευλογιάς

«Έχουμε δύο μήνες μπροστά μας μέχρι το Πάσχα για να μπορούμε να πετύχουμε αυτόν τον στόχο», τόνισε ο πρωθυπουργός στη συνάντησή του με εκπροσώπους των κτηνοτρόφων
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια