Σε κρίσιμη κατάσταση ο 52χρονος που πυροβολήθηκε από ληστές στην Κηφισιά - Σοκαρισμένη η σύζυγός του

Σε κρίσιμη κατάσταση ο 52χρονος που πυροβολήθηκε από ληστές στην Κηφισιά - Σοκαρισμένη η σύζυγός του Facebook Twitter
Αστυνομικοί έξω από το σπίτι στην Κηφισιά
4

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» ο 52χρονος επιχειρηματίας που δέχτηκε πυροβολισμούς μετά την εισβολή δύο κουκουλοφόρων ληστών στην οικία του στην Κηφισιά.

Οι δράστες τον πυροβόλησαν δύο φορές όταν εκείνος αντιστάθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες  από αστυνομικές πηγές, οι κακοποιοί εισέβαλαν στο σπίτι του επιχειρηματία, λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα, ενώ εκείνος βρισκόταν μέσα, μαζί με τη σύζυγό του και τα δύο παιδιά του.

Ο 52χρονος μεταφέρθηκε με δύο τραύματα στην πλάτη στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς και η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη και υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας από τους δράστες τον χτύπησε στο κεφάλι με τη λαβή του όπλου και στη συνέχεια πυροβόλησε εναντίον του δυο φορές σχεδόν εξ επαφής.

Όταν αντιλήφθηκε την παρουσία των ληστών προσπάθησε να αντιδράσει και τότε εκείνοι τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ στην πλάτη και τράπηκαν σε φυγή.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του. Στο νοσοκομείο Γεννηματάς βρίσκονται άνδρες της Ασφάλειας προκειμένου να πάρουν κατάθεση από τη σύζυγο του 52χρονου, η οποία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

 
Ελλάδα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Εγώ έχω μία άλλη άποψη για να μην νομίζετε ότι όλοι μπορούν να γίνουν στις 5 τα ξημερώματα Κλιντ Ίστγουντ.Ο παππούς είχε όπλο και αντιστάθηκε, αλλά προφανώς αντιλήφθηκε τους ληστές και ήταν προετοιμασμένος. Αλλά το έλεγε και η καρδιά του γιατί θέλει καρδιά να πυροβολήσεις ακόμα και απέναντι σου είναι ληστές.Ο επιχειρηματίας με τι τρόπο αντιστάθηκε; Είχε όπλο; Αν όχι, τότε κακώς αντιστάθηκε, μεγάλο λάθος του. Αντιστέκεσαι στα όπλα μόνο με όπλο. Αν δεν έχεις άσε καλύτερα να σε κλέψουν από την στιγμή που όπως λέει το άρθρο είχε μαζί του και όλη την οικογένεια.Η αντίδραση προκάλεσε εκνευρισμό των ληστών και θα μπορούσαν να πυροβολήσουν όλα τα μέλη της οικογένειας.Και όσο αφορά την αστυνόμευση, εδώ είναι για να γελάμε. Θα έπρεπε το 30% των ενήλικων κατοίκων ενός κράτους να είναι ένοπλοι αστυνομικοί για να φυλάνε τους υπόλοιπους. Μην συζητάμε πράγματα που δεν είναι εφικτά. Μην σου τύχει...
Φιλε μου δεν λεμε να υπαρχει 24ωρη φυλαξη εξω απο καθε σπιτι, οι περιπολιες ομως και η αισθηση πως αν καλεσεις το 100 θα ειναι αμεσα στον χωρο σου ειναι σημαντικοι αποτρεπτικοι παραγοντες για τους τυχαιους εγκληματιες.
Εχει ξεφυγει η κατασταση, δε γινεται στο σπιτι σου να μην νιωθεις ασφαλεια και οι δραστες πλεον να εχουν γινει τοσο αδιστακτοι... Κατι πρεπει να γινει πια, η αυξηση της αστυνομευσης δεν ειναι απλα μια καλη ιδεα, πρεπει να κανουν τα αδυνατα δυνατα να το πραγματοποιησουν.