Διαμαρτυρία του ΠΑΜΕ για τους πλειστηριασμούς έξω από τον Σύλλογο Συμβολαιογράφων

Διαμαρτυρία του ΠΑΜΕ για τους πλειστηριασμούς έξω από τον Σύλλογο Συμβολαιογράφων Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
1

Παράσταση διαμαρτυρίας στον Σύλλογο Συμβολαιογράφων Αθήνας πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ, για να διατρανώσει την αντίθεσή του στην πολιτική που εκφράζει η πλειοψηφία της διοίκησης στο θέμα των πλειστηριασμών.

Όπως υποστηρίζει το ΠΑΜΕ, αυτή μεταφράζεται σε στήριξη της κυβερνητικής πολιτικής και των τραπεζικών ομίλων, που έχουν στόχο να υφαρπάξουν τα σπίτια του λαού.

Αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ συναντήθηκε με τη διοίκηση του Συλλόγου, στην οποία εξέφρασε την αντίθεσή του σε αυτή την πολιτική, που είναι -όπως υποστηρίζει- πιο κυβερνητική και από τους εκπροσώπους της κυβέρνησης.

Διαμαρτυρία του ΠΑΜΕ για τους πλειστηριασμούς έξω από τον Σύλλογο Συμβολαιογράφων Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, όπως ανέφερε η αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ, αυτό που τους μεταφέρθηκε και από τη διοίκηση του Συλλόγου είναι ότι δεν προτίθεται να αναλάβει το κόστος χρεοκοπίας ενός συστήματος, αυτό ας το αναλάβουν κάποιοι άλλοι και ότι θα συνεχίσουν το έργο τους.

Το ΠΑΜΕ ξεκαθάρισε τη θέση του ότι θα τους βρουν μπροστά τους, όσοι προσπαθήσουν να πάρουν τα σπίτια του λαού και κάλεσε να υπάρξει συσπείρωση, ώστε να αποτραπεί αυτό το «έγκλημα».

Διαμαρτυρία του ΠΑΜΕ για τους πλειστηριασμούς έξω από τον Σύλλογο Συμβολαιογράφων Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ FIR ΑΘΗΝΩΝ ΥΠΑ

Ελλάδα / Μπλακ άουτ στο FIR Αθηνών: Τι προκάλεσε αυτόν τον «διαρκή θόρυβο» στις συχνότητες

Ο διοικητής της ΥΠΑ εξηγεί τι συνέβη στα ελληνικά αεροδρόμια πριν πέντε ημέρες, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει η Υπηρεσία, επισημαίνοντας πως δεν υπήρξε ζήτημα ασφάλειας πτήσεων
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια