Ο Μάθιου Νίμιτς αποκάλεσε «Μακεδόνες» τους Σκοπιανούς

Ο Μάθιου Νίμιτς αποκάλεσε «Μακεδόνες» τους Σκοπιανούς Facebook Twitter
2

Με μια προκλητική δήλωση, ο Μάθιου Νίμιτς αναφέρθηκε στο Σκοπιανό, λέγοντας μάλιστα ότι οι προτάσεις του ενισχύουν την εθνική τους ταυτότητα.

Σύμφωνα με τον ANT1, ο Αμερικανός διπλωμάτης του ΟΗΕ, αποκάλεσε σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό μέσο των Σκοπίων, τους κατοίκους της ΠΓΔΜ, «Μακεδόνες».

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: Αρκετές φορές στους δρόμους της Νέας Υόρκης, ένας «Μακεδόνας» έρχεται και με χαιρετά, λέγοντάς μου, Ω! Είσαι ο Νίμιτς!

Κατά τη γνώμη μου, συνέχισε, το πακέτο προτάσεών μου δεν αναμιγνύεται στο ζήτημα της ταυτότητας και στην πράξη ενισχύει και ενδυναμώνει την ταυτότητα της χώρας και του λαού της χώρας.

«Σε επαφές μου με ανθρώπους της χώρας σας βλέπω ότι έχουν πολύ ισχυρή ταυτότητα κι αυτή η ταυτότητα διήρκεσε για πάρα πολλά χρόνια. Είσαστε ανεξάρτητοι εδώ και περίπου 25 χρόνια, είχατε την ταυτότητα όταν ήσασταν μέρος της Γιουγκοσλαβίας, είχατε την ταυτότητα όταν ήσασταν μέρος του Βασιλείου της Σερβίας, είχατε την ταυτότητα όταν ήσασταν μέρος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, οπότε η ταυτότητα του λαού είναι - κατά την άποψή μου- ασφαλής ταυτότητα και πραγματικά πιστεύω ότι οι ιδέες που παρουσίασα ενισχύουν, παρά βλάπτουν την ταυτότητά σας» υπογράμμισε.

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

«Συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει» - Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το 2026 η κυβέρνηση θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση που ακολουθεί τα τελευταία 6,5 χρόνια
THE LIFO TEAM
ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM
Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα ούτε υπομονή»

Πολιτική / Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα- ούτε υπομονή»

«Είναι καλό όσοι θέλουν να έρθουν να συζητήσουμε αυτές τις ανακοινώσεις, εμείς θα τις κάνουμε είτε έρθουν είτε όχι» ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια