Φωτιά τώρα στου Ρέντη

Ο Γεωργιάδης επικαλείται το διαδίκτυο: Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στην ομάδα διαχείρισης του "Αγία Ζώνη

Ο Γεωργιάδης επικαλείται το διαδίκτυο: Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στην ομάδα διαχείρισης του "Αγία Ζώνη Facebook Twitter
6

Καταγγελία περί υποβάθμισης του ναυαγίου του Αγία Ζώνη, επειδή στην ομάδα διαχείρισης του πλοίου βρίσκεται και άνθρωπος του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε το πρωί μέσω του Σκάι ο Άδωνις Γεωργιάδης. Επικαλούμενος το διαδίκτυο είπε ότι στην ομάδα διαχείρισης του πλοίου είναι ένα πρόσωπο, που είναι ένας από τους πιο φανατικούς υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα προσωπικά.

«Τι αποδεικνύεται στο διαδίκτυο. Στην ομάδα των διαχειριστών αυτού του πλοίου, υπάρχει κι ένα πρόσωπο. Αν θέλετε, το ονοματεπώνυμό του δεν θα το πω στον αέρα. Για λόγους ΕΣΡ. Αλλά αν θέλετε να το δώσω στην εκπομπή σας να το ψάξετε, πολύ ευχαρίστως. Αποτελεί από τους φανατικότερους υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ και του κυρίου Τσίπρα προσωπικά. Με χιλιάδες αναρτήσεις στο διαδίκτυο υπέρ του Αλέξη Τσίπρα και του Κώστα Βαξεβάνη. Το πρόσωπο αυτό είναι κομβικό στη διαχείριση της εταιρείας«, τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Για να συνεχίσει ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας: «Προφανώς όταν έγινε το ατύχημα. Όταν κατάλαβαν ότι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν μέσα στην ομάδα διαχείρισης του πλοίου, έσπευσαν να υποβαθμίσουν το γεγονός. Να πουν ότι δεν τρέχει τίποτα. Έκαναν τον σταυρό τους να είναι τυχεροί και να μην υπάρξει τελικώς διαρροή. Η τύχη δεν τους έκανε το χατίρι, η ανικανότητά τους δεν τους άφησε να βάλουν τον φραγμό εκεί που έπρεπε. Αλλά έβαλαν έναν μικρό φραγμό για τα μάτια του κόσμου και τους έφυγε η πετρελαιοκηλίδα. Κοινώς, για πολιτικούς λόγους και από ανικανότητα τα έκαναν όλα θάλασσα. Γι’ αυτό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε την παραίτηση του κ. Κουρουμπλή. Ο οποίος θεωρεί τον εαυτό του τόσο αναντικατάστατο, τόσο κολλημένο με την καρέκλα, που γελάει σαν μην συμβαίνει τίποτα», σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης.

ΣΥΡΙΖΑ: Ξεπέρασε και τον πιο χυδαίο του εαυτό-Δεν είναι μόνο γραφικός ψεύτης, είναι αντιπρόεδρος της Ν.Δ.

Δριμεία κριτική στον αντιπρόεδρο της ΝΔ 'Αδωνι Γεωργιάδη από τον ΣΥΡΙΖΑ που του καταλογίζει "χυδαίες δηλώσεις".

 

Σς ανακοίνωση του, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Α. Γεωργιάδης ξεπέρασε και τον πιο χυδαίο του εαυτό», καθώς «σε σημερινή του τηλεοπτική εμφάνιση στον ΣΚΑΪ έφτασε στο σημείο να πει ότι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην "ομάδα διαχείρισης" του πλοίου Αγία Ζώνη ΙΙ».

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «ο κ. Γεωργιάδης δεν είναι μόνο ένας γραφικός ψεύτης, είναι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, προσωπική επιλογή του κ. Μητσοτάκη» και πως «τα όσα απίθανα εκστομίζει δεν βαραίνουν μόνο τον ίδιο, αλλά το σύνολο της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Πολιτική
6

Φωτιά τώρα στου Ρέντη

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Πολιτική / Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Η εγκύκλιος δίνει κατεύθυνση για την εφαρμογή του άρθρου, που προβλέπει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο ετών για όσους παραμένουν παράνομα στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Πολιτική / Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Google DeepMind, Ντέμη Χασάμπη, και στελέχη της Google στο Μέγαρο Μαξίμου
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Πολιτική / Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Ενίσχυση ελληνοαμερικανικής συνεργασίας στην ενέργεια – Στο τραπέζι LNG, διασυνδέσεις (Great Sea Interconnector, GREGY), ρόλος της ελληνικής ναυτιλίας και ο άξονας Αλεξανδρούπολη–Οδησσός.
LIFO NEWSROOM
Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας σχολίασε την πρόσφατη ομιλία του πρώην πρωθυπουργού, χαρακτηρίζοντάς την «χωρίς δυναμική» και ξεκαθάρισε πως δεν θα συνεργαστεί μαζί του, στην περίπτωση δημιουργίας νέου κόμματος
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Πολιτική / Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου της ΔΕΘ ξεκαθάρισε ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2027, απάντησε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία, ελληνοτουρκικά και Παλαιστίνη, ενώ έστειλε μηνύματα για ακρίβεια, στεγαστικό και τη λειτουργία του κράτους
LIFO NEWSROOM