O Πολάκης απαντά για τους «Βάσκους της Βαρκελώνης» και αντεπιτίθεται

O Πολάκης απαντά για τους «Βάσκους της Βαρκελώνης» και αντεπιτίθεται Facebook Twitter
5

Απάντηση στην κριτική και στο "τρολάρισμα" που δέχτηκε για τον ισχυρισμό του περί Βάσκων στη Βαρκελώνη, αποφάσισε να δώσει ο Παύλος Πολάκης, περνώντας μάλιστα στο γνωστό του ύφος, στην αντεπίθεση.

Ο αν. υπουργός Υγείας, κατηγορεί συγκεκριμένους δημοσιογράφους, κατονομάζοντάς τους, επειδή του άσκησαν κριτική και τον χαρακτήρισαν αμόρφωτο ενώ ως επιχείρημα για την ορθότητα των όσων είπε γβια Βάσκους της Βαρκελώνης, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Και στην Αθήνα κατοικούν Κρητικοί και στην Μακεδονία υπάρχουν Ηπειρώτες...».

Όλη η ανάρτηση του στο Facebook (η ορθογραφία διατηρείται): 

«Φρυαξαν τα παπαγαλακια των μμε και τα τρολ του μοσχατου για το αν στη βαρκελωνη κατοικουν βασκοι με την αναρτηση που εκανα προχθες καυτηριαζοντας το σκεπτικο της αποφασης του εισαγγελεα περι τρομοκρατων και επισκεψης στη βαρκελωνη.

Η αγωνιωδης τους προσπαθεια να υπερασπιστουν τη δικαιοσυνη που αποφυλακιζει ναρκεμπορους και φυλακιζει ηριαννες ,κατακτα τις πιο ψηλες κορυφες της ηλιθιοτητας οταν δεν μπορουν να πιασουν το χιουμορ της αναρτησης .

Με βαση το γνωσιακο υποβαθρο που αποκαλυπτει η κριτικη τους στην αθηνα δεν κατοικουν Κρητικοι η στη μακεδονια δεν υπαρχουν ηπειρωτες !!!!!

Ποσο κομπλεξ κατωτεροτητας πρεπει να κρυβουν ομως στη νεοφιλελευθερη ψυχη τους γραφιδες οπως του γιαννη Λοβερδου η της αννας παναγιωταρεα και αρκετοι αλλοι για να αποκαλουν εμενα αμορφωτο ,σε συγχυση κλπ κλπ!!

Τους καταλαβαινω….

ΕΧΕΙ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ, που ανθρωποι σαν εμενα ,τον παππα,την αχτσιογλου κλπ εγιναν υπουργοι και ο τσιπρας πρωθυπουργος ,χωρις να καταγομαστε απο τζακια ,χωρις να εξαρτιομαστε απο επιχειρηματιες ,χωρις να μας προβαλλουν τα ΜΜΕ ,χωρις να χρησιμοποιουμε τις «υπηρεσιες «δημοσιογραφων.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΟΥΝ¨, ουτε τα αφεντικα τους πως εμειναν χωρις αερα δανειοδοτηση,ουτε τα παπαγαλακια πως εμειναν χωρις «συμβολαια επικοινωνιας» με δημοσιους οργανισμους ,το κεελπνο,το ντυναν,τους ταφους κλπκλπ.

ΤΟΥΣ ΔΙΝΩ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ .Μην ελπιζετε πως θα ξανανοιξουν οι στροφιγγες του μαυρου χρηματος της κρατικης διαφημιστικης δαπανης για τα πολλα χρονια που εμεις θα ειμαστε στην κυβερνηση .Αξιοποιειστε τα πτυχια σας(αν εχετε),εσεις οι «μορφωμενοι» και δουλεψτε πραγματικα ,να δειτε πως βγαινει το ψωμι χωρις να ρεει το κρατικο χρημα ……………..».

Η αρχική ανάρτηση που έγινε με αφορμή την υπόθεση της Ηριάννας και προκάλεσε την κριτική:

Πολιτική
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM