Τόσκας: Εκ του πονηρού η εκδήλωση των αστυνομικών στα Εξάρχεια

Τόσκας: Εκ του πονηρού η εκδήλωση των αστυνομικών στα Εξάρχεια Facebook Twitter
2

Εκ του πονηρού και επιπόλαιη χαρακτήρισε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ν. Τόσκας την απόφαση της ΠΟΑΣΥ να πραγματοποιήσει εκδήλωση στα Εξάρχεια. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 είπε ότι η εκδήλωση των αστυνομικών "χαλάει το ευρύτερο σχέδιο εξομάλυνσης της περιοχής". Άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχει πολιτική υποκίνηση λέγοντας πως "έτυχε της άμεσης υποστήριξης του κ. Άδωνι Γεωργιάδη". Η αστυνομία όπως και ο στρατός είναι "εργαλεία του κράτους, νόμιμης βίας" και έτσι πρέπει να λειτουργούν, είπε χαρακτηριστικά σημειώνοντας ότι στα Εξάρχεια θα πρέπει να μπορούν να κάνουν εκδηλώσεις πολίτες και κάτοικοι της περιοχής.

 

Υπογράμμισε πως, τα δύο "άβατα" της Δυτικής Αττικής και των Εξαρχείων πρέπει να σπάσουν ενώ συμπλήρωσε πως εδώ και καιρό υπάρχει συνεργασία με το Δήμο Φυλής όπου θα αγοραστούν τζιπ για την Αστυνομία και θα παραχωρηθεί κτήριο τον Αύγουστο. "Την κατάσταση την γνωρίζουμε πολλά χρόνια και δεν ήλθε στο προσκήνιο λόγω του παιδιού" είπε χαρακτηριστικά. "Η περιοχή χρησιμοποιήθηκε διαχρονικά σαν ένα χαλί για να κρύψουν οι κυβερνήσεις τα προβλήματα της Αθήνας" , ανέφερε.

 

Το θέμα δεν είναι μόνο αστυνομικό στο Μενίδι και απαιτούνται και άλλου είδους παρεμβάσεις, τόνισε ο υπουργός και έκανε λόγο για μεγάλο πρόβλημα.

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Πολιτική / Παραιτήθηκε η Ιωάννα Γκελεστάθη από τη Νέα Δημοκρατία: Ανέφερε «πολιτικό, αξιακό και ψυχικό ρήγμα με την ηγεσία»

Η Ιωάννα Γκελεστάθη υπέβαλε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη την παραίτησή της «από κάθε κομματική ιδιότητα συμπεριλαμβανομένης και αυτής του απλού μέλους» - Η ανάρτησή της
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό να ιδρώσουμε όλοι μαζί τη φανέλα»

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, η οποία διήρκεσε πάνω από έξι ώρες - Στο κλείσιμό του, ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα ενότητας και συνέχειας του κυβερνητικού έργου, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη συλλογικής προσπάθειας και προετοιμασίας για τις επόμενες πολιτικές μάχες
THE LIFO TEAM