Μεγάλα κέρδη του ΟΤΕ

Μεγάλα κέρδη του ΟΤΕ Facebook Twitter
1

Καθαρή κερδοφορία της τάξης των 476 εκατομμυρίων ευρώ πέτυχε το 2012 ο ΟΤΕ, παρότι ο κύκλος εργασιών του Οργανισμού υποχώρησε κατά 7,1% και διαμορφώθηκε στα 4,68 δισ. το 2012.

Στο δ΄ τρίμηνο του 2012, ο ΟΤΕ περιόρισε τις ζημίες του κατά 43,3% στα 43,7 εκατ. ευρώ από 77,1 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα του 2011, ενώ ο κύκλος εργασιών υποχώρησε κατά 9,1% στο 1,132 δισ. ευρώ.

«Πετύχαμε όλους τους στόχους που είχαμε θέσει, νωρίτερα από τον σχεδιασμό μας. Διατηρήσαμε υγιείς τις λειτουργικές ταμειακές ροές μας, παρά τα χαμηλότερα έσοδα, προχωρήσαμε στην πώληση μη βασικών περιουσιακών στοιχείων και μέσω ενός δυναμικού σχεδίου αναχρηματοδότησης, από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα, ενισχύσαμε τα χρηματοοικονομικά μας και επεκτείναμε τον ορίζοντα αποπληρωμής του δανεισμού μας. Μειώσαμε, με επίδραση σε βάθος χρόνου, την κοστολογική βάση του ΟΤΕ, κυρίως μέσω του προγράμματος οικειοθελούς αποχώρησης, το οποίο έγινε αποδεκτό από περισσότερους από 1.500 εργαζόμενους στη σταθερή τηλεφωνία Ελλάδας στο τέλος του έτους. Βρισκόμαστε κοντά στην ολοκλήρωση του σχεδίου μετασχηματισμού του ομίλου», δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Ομίλου Μιχάλης Τσαμάζ.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Fan bourgeois για νέο κοινό στη νέα Chanel του Matthieu Blazy 

Εβδομάδα Μόδας / Chanel: Ήσυχα αλλά τολμηρά, ο Matthieu Blazy αφυπνίζει το επαναστατικό πνεύμα της Coco

Καταργώντας (ή κάνοντας αγνώριστα) τα κλισέ που είχαν κουράσει ακόμα και το πιο πιστό κοινό της Chanel, o νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του ιστορικού οίκου μοιάζει να πέρασε το πρώτο τεστ.
ΣΤΕΛΛΑ ΛΙΖΑΡΔΗ
Η ΕΕ αυξάνει τους δασμούς στο 50% για τις εισαγωγές χάλυβα – Τι σημαίνει για την αγορά

Οικονομία / Η ΕΕ αυξάνει τους δασμούς στο 50% για τις εισαγωγές χάλυβα – Τι σημαίνει για την αγορά

Η Ευρωπαϊκή Ένωση σχεδιάζει αύξηση των δασμών εισαγωγής χάλυβα στο 50% και μείωση των ποσοστώσεων σχεδόν στο μισό για να προστατεύσει τη βιομηχανία της από φθηνές εισαγωγές, ακολουθώντας τα βήματα των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Τουρισμός για Όλους 2025: Τι πρέπει να κάνουν οι δικαιούχοι με την άυλη κάρτα

Οικονομία / Τουρισμός για Όλους 2025: Τι πρέπει να κάνουν οι δικαιούχοι με την άυλη κάρτα

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους πολίτες με ιδιαίτερη μέριμνα για συνταξιούχους, μονογονεϊκές οικογένειες, οικογένειες με τρία και περισσότερα παιδιά και άτομα με αναπηρία
LIFO NEWSROOM
Ευρωβαρόμετρο 2025: Το κόστος και η ασφάλεια των τροφίμων επηρεάζουν την αγορά των καταναλωτών στην Ελλάδα

Οικονομία / Ευρωβαρόμετρο 2025: Το κόστος και η ασφάλεια των τροφίμων επηρεάζουν την αγορά των καταναλωτών στην Ελλάδα

Οι δύο κύριοι παράγοντες που επηρεάζουν την αγορά τροφίμων των καταναλωτών στη χώρα, την ώρα που αντίστοιχα στην Ευρώπη το κόστος και η γεύση, έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο
LIFO NEWSROOM