Αεροπορικές εταιρίες απορρίπτουν επιβάτες λόγω ενδυμασίας

Αεροπορικές εταιρίες απορρίπτουν επιβάτες λόγω ενδυμασίας Facebook Twitter
1

Αρκετές αεροπορικές εταιρίες των ΗΠΑ έχουν απαγορέψει σε επιβάτες να μπουν στο αεροπλάνο λόγω των ρούχων τους. Η επιλογή που τους δόθηκε ήταν να αλλάξουν ή να χάσουν την πτήση τους.

Μια γυναίκα απορρίφθηκε επειδή είχε «αποκαλυπτικό ντεκολτέ», γράφει το Associated Press. Μια άλλη επιβάτης αναγκάστηκε να σκεπάσει το τισέρτ της, στο οποίο αναγραφόταν η λέξη “fuck”. Σε μία πτήση των US Airways ένας μαύρος παίκτης φούτμπολ συνελήφθη επειδή αρνήθηκε να σηκώσει το παντελόνι του, το οποίο κρεμόταν χαμηλά για τα γούστα της εταιρίας – όμως, στην ίδια εταιρία, επετράπη η είσοδος ενός λευκού άντρα που ήταν ντυμένος με αποκαλυπτικά γυναικεία ρούχα.

Ο δικηγόρος του νεαρού παίκτη φούτμπολ δήλωσε ότι η πηγή αυτών των διακρίσεων είναι ο φυλετικός ρατσισμός.

Ενώ δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός σχετικά με την ενδυμασία των επιβατών, εκπρόσωπος της US Airways δήλωσε ότι το θέμα της «ακατάλληλης» εμφάνισης βασίζεται στο αν υπάρχουν άλλοι επιβάτες ή υπάλληλοι που πιστεύουν ότι θίγονται.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΙΣΡΑΗΛ ΛΙΒΑΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / Ιράν: «Θα κάψουμε» αμερικανικά στρατεύματα σε περίπτωση χερσαίας εισβολής - Kλιμάκωση και στο μέτωπο του Λιβάνου

Ο πρόεδρος του ιρανικού κοινοβουλίου, Μοχαμάντ Μπαγκέρ Καλιμπάφ, δήλωσε ότι οι ιρανικές δυνάμεις «περιμένουν την άφιξη αμερικανικών στρατευμάτων»
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ

Διεθνή / Το Ισραήλ δεν επέτρεψε τη λειτουργία των Βαΐων - «Για πρώτη φορά εδώ και αιώνες», λέει το Πατριαρχείο

Η αστυνομία σταμάτησε στον δρόμο προς τον Ναό της Αναστάσεως δύο ανώτατους καθολικούς αξιωματούχους, μεταξύ των οποίων τον καρδινάλιο Πιερμπατίστα Πιτσαμπάλα, και τους ανάγκασε να επιστρέψουν
THE LIFO TEAM
ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΤΕΝΟ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Πετρέλαιο: Καταγράφει τη μεγαλύτερη μηνιαία άνοδο στην ιστορία εν μέσω πολέμου στο Ιράν

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί η πορεία του χρυσού, ο οποίος αντί να λειτουργήσει ως ασφαλές καταφύγιο, υποχωρεί κατά σχεδόν 15% μέσα στον Μάρτιο, καταγράφοντας τη χειρότερη επίδοση από το 2008
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια