Oργή Χουλιαράκη κατά Γκαλμπρέιθ: «Απίστευτες φαιδρότητες και τυχοδιωκτισμοί αυτά που λέει"

Oργή Χουλιαράκη κατά Γκαλμπρέιθ: «Απίστευτες φαιδρότητες και τυχοδιωκτισμοί αυτά που λέει" Facebook Twitter
4

«Απίστευτες φαιδρότητες και ανεκδιήγητους "δονκιχωτισμούς"» χαρακτήρισε όσα αναφέρονται στο βιβλίο του Τζέιμς Γκάλμπρεϊθ ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Βουλή.

 

«Ποιος είναι ο κ. Γκαλμπρέιθ» διερωτήθηκε ο κ. Χουλιαράκης. «Στις εκατοντάδες σελίδες του βιβλίου του, δεν μας λέει με ποιους συμμετείχε και σε ποιες συσκέψεις», σημείωσε με έμφαση και πρόσθεσε πως προσωπικά δεν τον είχε δει ποτέ σε συσκέψεις ως επικεφαλής της τεχνικής διαπραγμάτευσης.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Πολιτική / ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Με πρωτοβουλία της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Μιλένας Αποστολάκη, κατατέθηκε σήμερα κοινοβουλευτική ερώτηση προς τους υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Υγείας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Εγώ δεν ξέρω ποιος είναι ο κ. Γκάλμπρειθ αλλά ούτε ήξερα ποιος είναι ο κ. Χουλιαράκης, μέχρι που έπεσε θύμα των απατεώνων με τα τηλέφωνα για δήθεν τροχαία δυστυχήματα. Με βάση αυτά που διαβάζω, ο κ. Χουλιαράκης, μέχρι να αντιληφθεί ότι επρόκειτο για απάτη, ήταν έτοιμος να λαδώσει τον απατεώνα-δήθεν αστυνομικό για να μην διωχθεί το συγγενικό του πρόσωπο που τάχα είχε προκαλέσει θανατηφόρο τροχαίο. (Και μην μου πείτε ότι καθένας μας αυτό θα έκανε - δεν είμαστε όλοι ίδιοι και σας διαβεβαιώνω ότι εγώ ΔΕΝ θα το έκανα, ακόμη κι αν είχα τα χρήματα.)Έχω την απαίτηση οι δημόσιοι λειτουργοί της χώρας μου να μην είναι άτομα που θα πλήρωναν όσο-όσο για να αποφύγει κάποιος δικός τους τις συνέπειες του νόμου.Ας κάνει πρώτα την αυτοκριτική του ο κ. Χουλιαράκης κι ας αφήσει τους άλλους για επιδόρπιο.