Oργή Χουλιαράκη κατά Γκαλμπρέιθ: «Απίστευτες φαιδρότητες και τυχοδιωκτισμοί αυτά που λέει"

Oργή Χουλιαράκη κατά Γκαλμπρέιθ: «Απίστευτες φαιδρότητες και τυχοδιωκτισμοί αυτά που λέει" Facebook Twitter
4

«Απίστευτες φαιδρότητες και ανεκδιήγητους "δονκιχωτισμούς"» χαρακτήρισε όσα αναφέρονται στο βιβλίο του Τζέιμς Γκάλμπρεϊθ ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Βουλή.

 

«Ποιος είναι ο κ. Γκαλμπρέιθ» διερωτήθηκε ο κ. Χουλιαράκης. «Στις εκατοντάδες σελίδες του βιβλίου του, δεν μας λέει με ποιους συμμετείχε και σε ποιες συσκέψεις», σημείωσε με έμφαση και πρόσθεσε πως προσωπικά δεν τον είχε δει ποτέ σε συσκέψεις ως επικεφαλής της τεχνικής διαπραγμάτευσης.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: 30 μήνες φυλακή και 50.000 ποινή με αναστολή για παραβίαση του νόμου περί πόθεν εσχες

Πολιτική / Κασσελάκης: Ποινή φυλάκισης 30 μηνών με αναστολή και χρηματική ποινή 50.000 ευρώ για παραβίαση του νόμου περί πόθεν εσχες

Η εισαγγελική πρόταση ήταν απαλλακτική με το σκεπτικό ότι δεν ανέμενε το Σεπτέμβριο του 2023 να εκλεγεί Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και δε γνώριζε την απαγόρευση να διαθέτει καταθέσεις στο εξωτερικό ως πολιτικός αρχηγός
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Μητσοτάκη – Αλ Σίσι: Στρατηγική συνεργασία Ελλάδας – Αιγύπτου με έμφαση σε Μεταναστευτικό και περιφερειακή σταθερότητα

Πολιτική / Συνάντηση Μητσοτάκη – Αλ Σίσι: Στρατηγική συνεργασία Ελλάδας – Αιγύπτου με έμφαση σε Μεταναστευτικό και περιφερειακή σταθερότητα

Ο πρόεδρος της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι, επισκέφθηκε την Ελλάδα για να ενισχύσει τη διμερή συνεργασία με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, εστιάζοντας στο μεταναστευτικό, την περιφερειακή σταθερότητα και την ενεργειακή συνεργασία.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Εγώ δεν ξέρω ποιος είναι ο κ. Γκάλμπρειθ αλλά ούτε ήξερα ποιος είναι ο κ. Χουλιαράκης, μέχρι που έπεσε θύμα των απατεώνων με τα τηλέφωνα για δήθεν τροχαία δυστυχήματα. Με βάση αυτά που διαβάζω, ο κ. Χουλιαράκης, μέχρι να αντιληφθεί ότι επρόκειτο για απάτη, ήταν έτοιμος να λαδώσει τον απατεώνα-δήθεν αστυνομικό για να μην διωχθεί το συγγενικό του πρόσωπο που τάχα είχε προκαλέσει θανατηφόρο τροχαίο. (Και μην μου πείτε ότι καθένας μας αυτό θα έκανε - δεν είμαστε όλοι ίδιοι και σας διαβεβαιώνω ότι εγώ ΔΕΝ θα το έκανα, ακόμη κι αν είχα τα χρήματα.)Έχω την απαίτηση οι δημόσιοι λειτουργοί της χώρας μου να μην είναι άτομα που θα πλήρωναν όσο-όσο για να αποφύγει κάποιος δικός τους τις συνέπειες του νόμου.Ας κάνει πρώτα την αυτοκριτική του ο κ. Χουλιαράκης κι ας αφήσει τους άλλους για επιδόρπιο.