Oργή Χουλιαράκη κατά Γκαλμπρέιθ: «Απίστευτες φαιδρότητες και τυχοδιωκτισμοί αυτά που λέει"

Oργή Χουλιαράκη κατά Γκαλμπρέιθ: «Απίστευτες φαιδρότητες και τυχοδιωκτισμοί αυτά που λέει" Facebook Twitter
4

«Απίστευτες φαιδρότητες και ανεκδιήγητους "δονκιχωτισμούς"» χαρακτήρισε όσα αναφέρονται στο βιβλίο του Τζέιμς Γκάλμπρεϊθ ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Βουλή.

 

«Ποιος είναι ο κ. Γκαλμπρέιθ» διερωτήθηκε ο κ. Χουλιαράκης. «Στις εκατοντάδες σελίδες του βιβλίου του, δεν μας λέει με ποιους συμμετείχε και σε ποιες συσκέψεις», σημείωσε με έμφαση και πρόσθεσε πως προσωπικά δεν τον είχε δει ποτέ σε συσκέψεις ως επικεφαλής της τεχνικής διαπραγμάτευσης.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ

Πολιτική / Φλωρίδης για Μαρινάκη - Δημητριάδη: Εάν κάποιος καταδικαστεί, θα πάει φυλακή

Ο υπουργός Δικαιοσύνης τοποθετήθηκε σχετικά με το θερμό επεισόδιο μεταξύ του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του πρώην γενικού γραμματέα του Μεγάρου Μαξίμου στον τελικό της Euroleague
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ

Πολιτική / Σήμερα τα αποκαλυπτήρια για το κόμμα Τσίπρα: Το βίντεο-έκπληξη με μουσική Κραουνάκη και το μυστικό όνομα

Σύμφωνα με τους συνεργάτες του, αναμένεται να απευθύνει έκκληση σε «όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες» να δηλώσουν συμμετοχή στο «νέο ταξίδι», υπογράφοντας την ιδρυτική του Διακήρυξη
THE LIFO TEAM
GREXIT PLAN B ΑΛΒΑΝΙΑ

Πολιτική / Το plan b της Ευρώπης για το Grexit με την ονομασία «Κωδικός Αλβανία» - Οι συνέπειες στο εθνικό νόμισμα

«Θα υπήρχε πείνα, ούτε να αγοράσουμε πετρέλαιο για τα πολεμικά μας πλοία στο Αιγαίο δεν θα είχαμε» είπε ο Γιάννης Στουρνάρας στο νέο επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ «Στο Χιλιοστό»
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΠΑΡΤΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Το δίλημμα των εκλογών είναι ένα, ποια παράταξη μπορεί σταθερά να πάει τη χώρα μπροστά»

Τα κύρια σημεία της ομιλίας του πρωθυπουργού από τη Σπάρτη - Στο επίκεντρο ο Μυστράς, το νέο νοσοκομείο στη Σπάρτη, τα μέτρα στήριξης και οι εκλογές
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Εγώ δεν ξέρω ποιος είναι ο κ. Γκάλμπρειθ αλλά ούτε ήξερα ποιος είναι ο κ. Χουλιαράκης, μέχρι που έπεσε θύμα των απατεώνων με τα τηλέφωνα για δήθεν τροχαία δυστυχήματα. Με βάση αυτά που διαβάζω, ο κ. Χουλιαράκης, μέχρι να αντιληφθεί ότι επρόκειτο για απάτη, ήταν έτοιμος να λαδώσει τον απατεώνα-δήθεν αστυνομικό για να μην διωχθεί το συγγενικό του πρόσωπο που τάχα είχε προκαλέσει θανατηφόρο τροχαίο. (Και μην μου πείτε ότι καθένας μας αυτό θα έκανε - δεν είμαστε όλοι ίδιοι και σας διαβεβαιώνω ότι εγώ ΔΕΝ θα το έκανα, ακόμη κι αν είχα τα χρήματα.)Έχω την απαίτηση οι δημόσιοι λειτουργοί της χώρας μου να μην είναι άτομα που θα πλήρωναν όσο-όσο για να αποφύγει κάποιος δικός τους τις συνέπειες του νόμου.Ας κάνει πρώτα την αυτοκριτική του ο κ. Χουλιαράκης κι ας αφήσει τους άλλους για επιδόρπιο.