Τόσκας για τα Εξάρχεια: Η Ν.Δ. αντιμετωπίζει επιπόλαια το ζήτημα

Τόσκας για τα Εξάρχεια: Η Ν.Δ. αντιμετωπίζει επιπόλαια το ζήτημα Facebook Twitter
ΑΠΕ/ΜΠΕ
1

«Υπάρχει αύξηση της αστυνόμευσης και μείωση της εγκληματικότητας» υπογράμμισε ο αν. υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο κ. Τόσκας υποστήριξε ότι αντιμετωπίζονται σταδιακά προβλήματα δεκαετιών που είχαν αφεθεί από τις προηγούμενες κυβερνήσεις να χρονίζουν και χωρίς αστυνομική παρέμβαση.

 Απαντώντας στην κριτική της αντιπολίτευσης για τα Εξάρχεια, έκανε λόγο για επιπόλαιη προσέγγιση αντιμετώπισης του προβλήματος και διερωτήθηκε γιατί δεν έκανε η ΝΔ τίποτα τόσα χρόνια, εάν ήταν τόσο απλό.

 Υπογράμμισε ότι, με την εξάρθρωση της σπείρας ναρκωτικών στη δυτική Αττική, μειώθηκε σημαντικά η εγκληματικότητα ενώ σημείωσε ότι για πρώτη φορά γίνονται περιπολίες με θωρακισμένα οχήματα στην περιοχή για να είναι αποτελεσματικότερη και ασφαλής η αστυνόμευση. 

 Με αφορμή τη σύλληψη της Πόλας Ρούπα, ο κ. Τόσκας σημείωσε ότι πρόκειται για επιτυχία της ΕΛΑΣ, ενώ πρόσθεσε ότι στη χώρα δεν υπάρχει, όπως αλλού στην Ευρώπη, νεοτρομοκρατία. «Είναι ουρές, τα τελευταία φαινόμενα της παλαιάς τρομοκρατίας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τόσκας.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΙΘΑΚΗ ΚΟΖΑΝΗ

Πολιτική / Τσίπρας από Κοζάνη: Κόκκινη γραμμή η μη χρήση στρατιωτικών βάσεων που μπορεί να θέσουν τη χώρα σε κίνδυνο

Ο πρώην πρωθυπουργός ξεκίνησε την τοποθέτησή του αναφερόμενος στο διεθνές περιβάλλον και την γενικευμένη γεωπολιτική αστάθεια στην περιοχή του Ιράν
THE LIFO TEAM
Η Kesha καταγγέλλει τον Λευκό Οίκο για χρήση του “Blow” σε βίντεο με πολεμικό μήνυμα

Πολιτισμός / «Μη χρησιμοποιείτε τη μουσική μου, διεστραμμένοι»: Η Kesha καταγγέλλει τον Λευκό Οίκο για χρήση του “Blow” σε πολεμικό βίντεο

Η Kesha κατήγγειλε τον Λευκό Οίκο για τη χρήση του τραγουδιού της “Blow” σε βίντεο με στρατιωτικό περιεχόμενο στο TikTok, χαρακτηρίζοντας το μήνυμα «αηδιαστικό και απάνθρωπο».
THE LIFO TEAM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΝΡΟΥΛΑΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Συναντήση Μητσοτάκη - Ανδρουλάκη για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: Ο διάλογός τους

Σε κλίμα θεσμικής ευθύνης εξέφρασαν απόψεις για τον ρόλο της Ελλάδας ως παράγοντα σταθερότητας και για την ανάγκη προσεκτικών, συντονισμένων πρωτοβουλιών σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο
THE LIFO TEAM