Στα χέρια της αστυνομίας ύποπτος για την σοκαριστική επίθεση σε γυναίκα στο μετρό του Βερολίνου

Στα χέρια της αστυνομίας ύποπτος για την σοκαριστική επίθεση σε γυναίκα στο μετρό του Βερολίνου Facebook Twitter
16

Ένας νεαρός άνδρας έχει συλληφθεί και ανακρίνεται για την τρομακτική επίθεση σε μια γυναίκα στον σταθμό του μετρό στο Βερολίνο.

Η αστυνομία εντόπισε τον φερόμενο ως δράστη χάρη στο κίνητρο για μαρτυρίες που έδωσαν οι αμοιβές που προσέφεραν δύο πολίτες. Σύμφωνα με την Daily Mail o ένας είναι σωματοφύλακας διασημοτήτων που προσέφερε 2000 ευρώ σε οποίον έδινε πληροφορίες που θα οδηγούσαν στη σύλληψη του δράστη και ο άλλος είναι επιχειρηματίας από τη Γερμανία ο οποίος δήλωσε σοκαρισμένος από το βίντεο.

Το περιστατικό που συνέβη τον Οκτώβριο δημοσιοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα από τις γερμανικές αρχές καθώς δεν είχε εντοπιστεί ο δράστης, αλλά ούτε και κάποιος από τους υπόλοιπους νεαρούς που στο βίντεο φαίνεται να αποτελούν τη συντροφιά του.

Ακόμη δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις για τα στοιχεία του συλληφθέντα και τη ακριβή ανάμειξή του στην υπόθεση που σόκαρε όλη τη Γερμανία και έγινε είδηση σε πολλά διεθνή μίντια.

16

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Καμία διανομή βοήθειας παρά την είσοδο φορτηγών, λέει ο ΟΗΕ

Διεθνή / Γάζα: Δεν έχει διανεμηθεί καμία βοήθεια παρά την είσοδο φορτηγών, λέει ο ΟΗΕ

Μια ομάδα περίμενε για αρκετές ώρες μέχρι να της επιτραπεί η πρόσβαση στην περιοχή, αλλά «δυστυχώς, δεν κατάφεραν να μεταφέρουν τις προμήθειες στην αποθήκη μας», καταγγέλλει ο ΟΗΕ
LIFO NEWSROOM
Ουισκόνσιν: 11χρονος σκοτώθηκε κατά λάθος από τον αδελφό του με όπλο που βρέθηκε στο σπίτι

Διεθνή / Ουισκόνσιν: 11χρονος σκοτώθηκε κατά λάθος από τον αδελφό του με όπλο που βρέθηκε στο σπίτι

Η αστυνομία ανέφερε ότι το αγόρι πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον αδελφό του, χωρίς ωστόσο να δώσει στη δημοσιότητα πληροφορίες για την ηλικία του ή τις συνθήκες υπό τις οποίες βρέθηκε στα χέρια του το όπλο
LIFO NEWSROOM