H πρώτη μέρα της Περιστέρας Μπαζιάνα στο Πανεπιστήμιο της Λαμίας

H πρώτη μέρα της Περιστέρας Μπαζιάνα στο Πανεπιστήμιο της Λαμίας Facebook Twitter
8

Το πρώτο της μάθημα στους φοιτητές του Τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη Λαμία παρέδωσε σήμερα η σύζυγος του πρωθυπουργού Περιστέρα Μπαζιάνα.

Σύμφωνα με το LamiaΡeport.gr, η κ. Μπαζιάνα έφτασε στο Πανεπιστήμιο δεκαπέντε περίπου λεπτά πριν ξεκινήσει το μάθημά της, στις 8:45 π.μ.

H πρώτη μέρα της Περιστέρας Μπαζιάνα στο Πανεπιστήμιο της Λαμίας Facebook Twitter

Εκεί την υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Τμήματος Γιώργος Σταμούλης μαζί με άλλους συναδέλφους της.

Η σύζυγος του πρωθυπουργού δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις και πήγε κατευθείαν στην αίθουσα.

Η κ. Μπαζιάνα θα διδάσκει τηλεπικοινωνιακά συστήματα στο Τμήμα Πληροφορικής της Σχολής Θετικών Επιστημών στη Λαμία, για ένα 3ωρο κάθε εβδομάδα.

H πρώτη μέρα της Περιστέρας Μπαζιάνα στο Πανεπιστήμιο της Λαμίας Facebook Twitter

«Χαρήκαμε πολύ που ήρθε, θεωρούμε ότι είναι πολύ καλή επιστήμονας με βάση το βιογραφικό που είδα» δήλωσε ο πρόεδρος του Τμήματος Πληροφορικής, Γιώργος Σταμούλης.

Πηγή: Lamiareport.gr

Πολιτική
8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΛΦΟΙ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Δελφούς: «Χρειαζόμαστε plan b εάν η κρίση στη Μέση Ανατολή επεκταθεί»

«Εάν το μπλόκο στα Στενά του Ορμούζ συνεχιστεί, είναι θέμα χρόνου να έχουμε σημαντικές διαταραχές στον εφοδιασμό του πετρελαίου και προϊόντων», σημείωσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΛΒΕΡΤΟΣ ΜΟΝΑΚΟ

Πολιτική / Στην Ελλάδα ο πρίγκιπας Αλβέρτος Β' του Μονακό: Συναντήθηκε με Μητσοτάκη και Τασούλα

Κατά τις συναντήσεις, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις πρωτοβουλίες της χώρας για βιώσιμη διαχείριση του θαλάσσιου πλούτου και τον ρόλο της Μεσογείου ως κοινού σημείου αναφοράς
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό για την παγκόσμια οικονομία να διασφαλιστεί ότι τα Στενά θα παραμείνουν ανοιχτά»

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή έγιναν στο πλαίσιο συνάντησής του με τον αντιπρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Χουσεΐν αλ-Σεΐχ
THE LIFO TEAM

σχόλια

8 σχόλια
Είναι μορφωμένη και γυναίκα πρωθυπουργού. Έχει λύσει το οικονομικό της πρόβλημα για 3 γενιές και θα έχει στο μέλλον άπειρες επαγγελματικές ευκαιρίες (πολύ ανώτερες από το να διδάξει σε ένα τει στη λαμία). Αλλά έτρεξε να πιάσει τη θέση των 1000 ευρώ μην της φύγει..."τώρα που είμαστε στα πράγματα". Αν κάτι είναι ανυπόφορο είναι αβάστακτος μικροαστισμός της.
"Καλημέρα παιδιά. Σήμερα θα ξεκινήσουμε από κάποια βασικά πράγματα, που όλοι πρέπει να γνωρίζετε. Το πρώτο από αυτά είναι το κόπι-πάστε...... εεε.... το copy-paste... συγγνώμη, είχε έλθει χθες από το σπίτι ο Πολάκης και με επηρέασε"