Ο Πολάκης ειρωνεύεται τη δημοσιογράφο του Alpha που με την ερώτησή της εκνεύρισε τον Τσίπρα

Ο Πολάκης ειρωνεύεται τη δημοσιογράφο του Alpha που με την ερώτησή της εκνεύρισε τον Τσίπρα Facebook Twitter
15

Με ειρωνεία και φωτογραφίες της δημοσιογράφου του ALPHA Ευαγγελίας Τσικρίκα, σχολίασε ο αναπληρωτής υπ. Υγείας Παύλος Πολάκης τα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη τύπου του Αλέξη Τσίπρα χθες στη ΔΕΘ.

Η ανάρτησή του Πολάκη στο Facebook (διατηρείται η ορθογραφία) :

"Βρε βρε την κυρία Τσικρικα που την "απολύει" η κυβέρνηση επειδή δεν πήρε άδεια το αφεντικό της.
Το 2011-12-13-14 δεν πόναγε ,δεν δάκρυζε ,δεν ρωτούσε αλλα ως θεραπαινιδα και λιβανιςτηρι των παράνομων καναλαρχών και του Σαμαρά έβγαζε μόνο ευτυχισμένες "οικογενειακές"φωτογραφίες"

 

Ο Πολάκης ειρωνεύεται τη δημοσιογράφο του Alpha που με την ερώτησή της εκνεύρισε τον Τσίπρα Facebook Twitter

 

H ερώτηση της δημοσιογράφου ήταν ένα από τα πιο συζητημένα στιγμιότυπα στη χθεσινή συνέντευξη καθώς προκάλεσε τον εκνευρισμό του πρωθυπουργού.

15

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η «παράδοση της κατάληψης» ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η "παράδοση της κατάληψης" ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Το σχόλιο του πρωθυπουργού για το Final Four, για τις προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία αλλά και τα πανεπιστήμια, στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM