Το μέιλ του Κοντομηνά στους εργαζόμενους του Alpha

Το μέιλ του Κοντομηνά στους εργαζόμενους του Alpha Facebook Twitter
4

Μέιλ στους εργαζόμενους του Alpha προκειμένου να τους καθησυχάσει μετά την αποτυχία να εξασφαλίσει άδεια στο διαγωνισμό, απέστειλε ο ιδιοκτήτης του καναλιού Δημήτρης Κοντομηνάς.

Στο μέιλ αυτό που δημοσιοποίησε μέσω της σελίδας της στο facebook η δημοσιογράφος Βίκυ Χατζή, ο κ. Κοντομηνάς αναφέρει:

 «Ο Όμιλος ALPHA, με τη δύναμη και την εμπιστοσύνη των εργαζομένων του, έχει κατακτήσει την κορυφή δίνοντας πάντα πολλές και σκληρές μάχες.Το ίδιο θα συνεχίσει να κάνει και τώρα σε πείσμα όσων θα ήθελαν να δουν τον πρώτο σε τηλεθεάσεις, αξιοπιστία και εγκυρότητα σταθμό να κλείνει. Ο ALPHA είναι οικονομικά ο πιο υγιής και διάφανος τηλεοπτικός σταθμός της χώρας και η πορεία του δεν τελειώνει εδώ. Τα όπλα στην φαρέτρα του είναι πολλά και η δικαίωση θα έρθει σύντομα. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους, θερμά, για τα μηνύματα αγάπης και εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου. Ενωμένοι, όπως πάντα, συνεχίζουμε. Δημήτρης Κοντομηνάς».

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Ξέχασα να συμπληρώσω ότι ο ΑΛΦΑ δεν είναι μόνο ο πρώτος σταθμός, αλλά πλειοδότησε με 61 εκ., δηλαδή περισσότερα απ' όσα πλειοδότησε ο ΣΚΑΙ που πήρε την α΄ άδεια.
Δε συμφωνώ με το διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειων, αλλα θα θέλα να δω,μετα τα αποτελέσματα, τις φάτσες του λυπημένου αγανακτισμένου Βερύκιου και του κακιάσμενου φουρθιωτη.
Θα προτιμούσα ένα μήνυμα του στυλ "Απολύεστε όλοι, τα ρέστα να τα ζητήσετε από την κυβέρνηση."Πέρα από την πλάκα, όμως, είμαι πολύ περίεργος να δω τι σχέδιο έχει εκπονήσει η καθ'όλα προετοιμασμένη κυβερνησάρα για τους άνεργους του Alpha, του Star και του E-TV, καθώς και για τις όποιες ζημιές θα δημιουργηθούν στηνα αγορά. Αλλά βέβαια, το ιστορικό αυτής της κυβέρνησης δείχνει ότι δεν την απασχολεί οποιοδήποτε πρόβλημα στον ιδιωτικό τομέα.Και φυσικά περιμένω τα σχόλια των αμοιβάδων για την ανεργία της Σπυροπούλου, του Φουρθιώτη και των λοιπών φυντανίων που, ως γνωστόν, ως επώνυμοι παρουσιαστές-δημοσιογράφοι δεν θα βρουν δουλειά πουθενά, σε αντίθεση με τους εκατοντάδες τεχνικούς που σίγουρα θα κάνουν ουρά οι εργοδότες να προσλάβουν.