Πέθανε ο ηθοποιός Δημήτρης Μενούνος

Πέθανε ο ηθοποιός Δημήτρης Μενούνος Facebook Twitter
2
Πέθανε ο ηθοποιός Δημήτρης Μενούνος Facebook Twitter

Μετά από μια πολύμηνη μάχη για τη ζωή ο ηθοποιός, μουσικός και παρουσιαστής Δημήτρης Μενούνος πέθανε σε ηλικία 47 ετών το πρωί της Πέμπτης.

Ο Δημήτρης Μενούνος νοσηλευόταν εδώ και αρκετό καιρό στο «Μητέρα» και είχε υποβληθεί σε πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις, ενώ οι επιπλοκές που αντιμετώπιζε ήταν συνεχείς. Η θρόμβωση στην αορτή τον οδήγησε για ενάμιση μήνα στην εντατική και ύστερα από ανεπάρκεια σε πολλά ζωτικά όργανα, κατέληξε τα ξημερώματα, όπως ανακοινώθηκε σε σελίδα που διατηρούν οι απόφοιτοι του '87 του Λεοντείου Λυκείου στο Facebook.

Πέθανε ο ηθοποιός Δημήτρης Μενούνος Facebook Twitter

Γεννήθηκε στις 10 Ιουλίου 1969 και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ήταν απόφοιτος της Δραματικής σχολής του Θεάτρου Τέχνης «Καρόλου Κουν» ενώ συμμετείχε και στο εργαστήρι Σκηνοθεσίας και Υποκριτικής με τον Στάθη Λιβαθινό στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου 2001-2003 (σκηνοθετικό τμήμα). Είχε συμμετάσχει σε πολλές παραστάσεις στο Θέατρο Τέχνης αλλά και στο ελεύθερο θέατρο όπως : «Πλούτος», «Harvest 2010», «Το παιχνίδι της σφαγής», «Πέρσες», «Όνειρο Θερινής Νυκτός», «Κοίτα με», «Οι περιπέτειες του Βαρόνου Μινχάουζεν», «Η φωλιά του κούκου», «Άμλετ ο Β'», «Ο Έβδομος Σταθμός» κ.α. Στην τηλεόραση είχε εμφανιστεί σε πολλές σειρές, ενώ είχε αναλάβει το σχολιασμό στο παιχνίδι του ΑΝΤ1 Wipe Out.

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΕ ΝΙΡΟ ΛΥΚΑΙΝΑ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟΥ ΜΑΜΝΤΑΝΙ

Πολιτισμός / Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Βραβεύθηκε με τη «Λύκαινα του Καπιτωλίου» - «Με τον Μαμντάνι, να ξαναπάρουμε πίσω τη χώρα μας»

Η τελετή πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερα λιτό τρόπο, σε ένδειξη σεβασμού προς τον θάνατο εργάτη εξαιτίας της κατάρρευσης μέρους του «Πύργου των Κόμηδων»
LIFO NEWSROOM
Η Ελβετία προτείνει επίσημα τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Πολιτισμός / Η Ελβετία προτείνει τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Η Ελβετία έχει τέσσερις επίσημες γλώσσες — γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά και ρομανσικά — αλλά, όπως λέει η καθηγήτρια Nadja Räss, θα έπρεπε να αναγνωριστεί και μια πέμπτη: ο λαρυγγισμός
LIFO NEWSROOM
«Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Πολιτισμός / «Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Με την έμμετρη, αιχμηρή κωμωδία του Μολιέρου «Ο Μισάνθρωπος» θ’ αναμετρηθεί τη χειμερινή σεζόν η ομάδα Aether, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Μπουραζάνα. Τη μετάφραση υπογράφει η Θεοδώρα Τσάμη, η οποία κρατά και τον ρόλο της Αρσινόης.
LIFO NEWSROOM
Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Πολιτισμός / Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Η «Bugonia», καθώς και η νοτιοκορεατική ταινία στην οποία βασίστηκε, το νέο πρωταγωνιστικό όχημα της Σίντνεϊ Σουίνι και το σοκαριστικό «Put your Soul on your Hand and walk», που οδήγησε στη δολοφονία της φωτορεπόρτερ Φάτμα Χασόνα από τον ισραηλινό στρατό, ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

Πολιτισμός / Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

«Πιστεύουμε ακράδαντα πως τα Γλυπτά πρέπει να επανενωθούν στη γενέτειρά τους», τόνισε η υπουργός Πολιτισμού στη Γενική Συνέλευση του οργανισμού
LIFO NEWSROOM