Kατασχέθηκαν 320 κιλά ακατάλληλου κρέατος από ψητοπωλείο

Kατασχέθηκαν 320 κιλά ακατάλληλου κρέατος από ψητοπωλείο Facebook Twitter
3

Στην κατάσχεση 320 κιλών ακατάλληλων κρεάτων, προχώρησαν οι ελεγκτές τροφίμων του Τμήματος Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά.

 

Ειδικότερα, κατά τον υγειονομικό κτηνιατρικό έλεγχο σε ψητοπωλείο του Πειραιά, οι ελεγκτές κτηνίατροι εντόπισαν και κατέσχεσαν διάφορα είδη κρέατος και προϊόντα κρέατος, ακατάλληλα για κατανάλωση, συνολικού βάρους 320 κιλών, λόγω αλλαγής των οργανοληπτικών χαρακτήρων σε συνδυασμό με ακατάλληλα υλικά συσκευασίας για τρόφιμα και σε χώρο υγειονομικά μη αποδεκτό.

 

Τα κατασχεθέντα κρέατα, αποσυρθήκαν άμεσα από την κατανάλωση και θα καταστραφούν σύμφωνα με τις διατάξεις της κτηνιατρικής νομοθεσίας.

 

Η αρμόδια Διεύθυνση Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά θα προβεί στις κατά νόμο προβλεπόμενες ενέργειες που αφορούν στην άδεια λειτουργίας του καταστήματος.

 

Στην ανακοίνωση δεν κατονομάζεται το ψητοπωλείο.

 

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλέξης Τσίπρας: Ο εκδοτικός οίκος «Gutenberg» καταγγέλλει υποκλοπή αποσπασμάτων του βιβλίου «Ιθάκη»

Ελλάδα / Αλέξης Τσίπρας: Ο εκδοτικός οίκος «Gutenberg» καταγγέλλει υποκλοπή αποσπασμάτων του βιβλίου «Ιθάκη»

«Η απόφαση του πότε και πώς θα δημοσιευτεί ένα έργο ή μέρος αυτού, καθώς και η αναπαραγωγή του, αφορά αποκλειστικά τον δημιουργό του και τον εκδοτικό οίκο», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM