Άνοιξε και πάλι ο Εθνικός Κήπος

Άνοιξε και πάλι ο Εθνικός Κήπος Facebook Twitter
1

Άνοιξε μετά από τρεις ημέρες λουκέτου ο Εθνικός Κήπος που είχε κλείσει υπό τον φόβο κάποιας επίθεσης διαδηλωτών προς τη Βουλή, λόγω της ψήφισης των σκληρών μέτρων του ασφαλιστικού και του φορολογικού. Λίγο μετά τις 08:00 υπάλληλοι του δήμου αφαίρεσαν τα λουκέτα προκειμένου να είναι και πάλι προσβάσιμος στο κοινό.

Η κυβέρνηση είχε δώσει εντολή να κλείσει ο Εθνικός Κήπος μετά και την επιτυχημένη προσπάθειες διαδηλωτών του ΠΑΜΕ να φτάσουν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου.

Στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ αναφερόταν ότι στις 6,7 και 8 Μαΐου, «κατόπιν εντολής της Αστυνομίας όλες οι είσοδοι του Εθνικού Κήπου θα μείνουν κλειστές». 

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λέκκας για τους σεισμούς στην Εύβοια: Δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας

Ελλάδα / Λέκκας για τους σεισμούς στην Εύβοια: Δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας

Ο καθηγητής Γεωλογίας και πρόεδρος του ΟΑΣΠ τόνισε ότι η σεισμική συμπεριφορά αυτή είναι αναμενόμενη, με δονήσεις της τάξεως των 4 έως 5 Ρίχτερ να διαρκούν συνήθως τρεις έως πέντε ημέρες
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια