Ο Καμίνης ξεκινά τον καθαρισμό της Αθήνας από τα γκράφιτι

Ο Καμίνης ξεκινά τον καθαρισμό της Αθήνας από τα γκράφιτι Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
8

Με σύνθημα "Καθαρή Δευτέρα-Καθαρή Αθήνα!" ο Δήμος Αθηναίων βάζει από αύριο μπροστά τη δράση για καθαρισμό της πόλης από τα γκράφιτι, ξεκινώντας από τον τοίχο του νεκροταφείου της Αρχαίας Αθήνας στην οδό Ερμού.

"Η διεύθυνση καθαριότητας του δήμου Αθηναίων και η πλατφόρμα της κοινωνίας των πολιτών του δήμου Αθηναίων ΣυνΑθηνά κηρύσσουν την Καθαρή Δευτέρα την έναρξη της εκστρατείας αφαίρεσης γκράφιτι από σημαντικούς δρόμους και τοπόσημα της Αθήνας" αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Πρώτος σταθμός στις 9.30 το πρωί της Καθαράς Δευτέρας σε ένα σημείο μεγάλης σημασίας για την πόλη της Αθήνας και την Ιστορία της, τον περίβολο του πρώτου δημόσιου νεκροταφείου της Αρχαίας Αθήνας, στον πεζόδρομο της Ερμού. Πρόκειται για τον τοίχο που περικλείει τον αρχαιολογικό χώρο του Κεραμικού.

Συνεργεία της καθαριότητας του δήμου Αθηναίων και εθελοντές, παρουσία του δημάρχου Αθηναίων κ. Γιώργου Καμίνη, θα καθαρίσουν από γκράφιτι, με σύγχρονες τεχνικές, αυτό το σημείο της πόλης, ενώ παράλληλα θα μοιράζεται ενημερωτικό υλικό στους πολίτες.

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣτΕ: Συζητήθηκε η συνταγματικότητα του επιθέτου «Ντε Γκρες» στα δέκα μέλη της πρώην βασιλικής οικογένειας

Ελλάδα / ΣτΕ: Συζητήθηκε η συνταγματικότητα του επιθέτου «Ντε Γκρες» στα δέκα μέλη της πρώην βασιλικής οικογένειας

Εξετάστηκε εάν το επώνυμο «Ντε Γκρες», που δεν αντιστοιχεί στο συνήθη τύπο επιθέτου στη χώρα μας, θα μπορούσε να δημιουργήσει την εντύπωση στους πολίτες (αντικειμενική αντίληψη) ότι το πρόσωπο που το κατέχει, έχει προνόμια καταγωγής ή και κοινωνικής θέσεως
LIFO NEWSROOM
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ

Ελλάδα / Προσωπικός Αριθμός: 21.000 πολίτες εξέδωσαν σε μία ώρα - Τι ισχύει για όσους δεν βγάλουν μόνοι τους

Ο προσωπικός αριθμός σταδιακά θα αντικαταστήσει αριθμό ταυτότητας, ΑΜΚΑ και άλλων αριθμών που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας και στις συναλλαγές μας με το Δημόσιο
LIFO NEWSROOM