Επίθεση με καλάσνικοφ τα ξημερώματα στα γραφεία της Ν.Δ. στη Συγγρού

Επίθεση με καλάσνικοφ τα ξημερώματα στα γραφεία της Ν.Δ. στη Συγγρού Facebook Twitter
22

Άγνωστοι επιτέθηκαν τα ξημερώματα με καλάσνικοφ κατά των κεντρικών γραφείων της Ν.Δ. στη Συγγρού. Οι πυροβολισμοί έπεσαν από την απέναντι πλευρά της λεωφόρου, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Στα γραφεία έχουν ήφη φτάσει ο κ. Σαμαράς αλλά και ο κ. Κεδίκογλου. Σύμφωνα με δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου οι δράστες πυροβόλησαν με καλάσνικοφ και κατά του γραφείου του προέδρου της Ν.Δ.. Δεν υπάρχουν θύματα ενώ στα γραφεία έχει φτάσει μεγάλη δύναμη της αντιτρομοκρατικής.  Ο κ. Κεδίκογλου στις δηλώσεις του άφησε αιχμές κατά πολιτικών αντιπάλων λέγοντας ότι «δεν μπορεί κάποιοι να μιλάνε με μισόλογα για τη βία, δεν υπάρχει καλή και κακή βία.» Σε δηλώσεις του αργότερα στο ΜΕΓΚΑ, ο κ. Κεδίκογλου είπε ότι βρέθηκε σφαίρα και στο γραφείο του Πρωθυπουργού, η οποία είχε εξοστρακιστεί.

 

Επίθεση με καλάσνικοφ τα ξημερώματα στα γραφεία της Ν.Δ. στη Συγγρού Facebook Twitter

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες η επίθεση έγινε με ι.χ. το οποίο εκλάπη από τη Μεταμόρφωση και που βρέθηκε μετά την επίθεση καμμένο στο Παλαιό Φάληρο.

Την επίθεση εναντίον των γραφείων της Ν.Δ. καταδίκασαν όλα τα κόμματα.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας το πρωί στη ΝΕΤ έκανε λόγο για  επικίνδυνη κλιμάκωση αδιέξοδων πρακτικών τυφλής βίας και  ξεκαθάρισε ότι οι ενέργειες αυτές είναι απόλυτα καταδικαστέες από το ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας ότι "σπέρνουν το φόβο και συμβάλλουν στο να εμπεδωθεί ένα κλίμα τρομοκρατίας".

Ο κ. Σκουρλέτης επιτέθηκε στην κυβέρνηση, απαντώντας ουσιαστικά στις αιχμές Κεδίκογλου,  κατηγορώντας την ότι προσπαθεί να αξιοποιήσει τα περιστατικά αυτά, στο πλαίσιο "ενός σχεδιασμού έντασης, διχασμού και στοχοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ".

Τηλεφωνική επικοινωνία υπήρξε και μεταξύ Σαμαρά και Τσίπρα μετά από πρωτοβουλία του δεύτερου προκειμένου να συμπαρασταθεί στον πρόεδρο της Ν.Δ. Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο Βερολίνο, όπου σήμερα το μεσημέρι στις 12.15 έχει προγραμματιστεί συνάντησή του με τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

22

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Πολιτική / Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου της ΔΕΘ ξεκαθάρισε ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2027, απάντησε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία, ελληνοτουρκικά και Παλαιστίνη, ενώ έστειλε μηνύματα για ακρίβεια, στεγαστικό και τη λειτουργία του κράτους
LIFO NEWSROOM
ΔΕΘ: οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Πολιτική / ΔΕΘ: Οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Παιδεία, υγεία, ενέργεια και χωροταξία είναι οι τέσσερις μεταρρυθμίσεις που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, οι οποίες ξεπερνούν «τους κυβερνητικούς κύκλους», όπως είπε και απαιτούν ευρύτερες πολιτικές συναινέσεις.
LIFO NEWSROOM
Αλέξης Τσίπρας: Χρειαζόμαστε μια νέα εθνική πυξίδα, έναν νέο πατριωτισμό

Πολιτική / Αλέξης Τσίπρας: Χρειαζόμαστε μια νέα εθνική πυξίδα, έναν νέο πατριωτισμό

Σχέδιο 5ετούς «ανάταξης» με νέο Ταμείο Σύγκλισης, εισφορά στα πολύ υψηλά εισοδήματα και στροφή παραγωγικού μοντέλου - Όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός στο Economist: The Fifth Thessaloniki Metropolitan Summit
LIFO NEWSROOM