Ο Λεβέντης μιλάει και πάλι για οικουμενική και βρήκε και τον Πρωθυπουργό

Ο Λεβέντης μιλάει και πάλι για οικουμενική και βρήκε και τον Πρωθυπουργό Facebook Twitter
Theodore Manolopoulos / SOOC
3

Την εκτίμηση ότι ο Τσίπρας θα δεχτεί να κάνει οικουμενική κυβέρνηση διατύπωσε ο Βασίλης Λεβέντης, εκτιμώντας παράλληλα ότι αυτός που ενδεχομένως θα πεί όχι, είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

 «Ο Τσίπρας θα δεχθεί την οικουμενική γιατί πάει έξω και βλέπει τις δυσκολίες, ξέρει τι τον περιμένει και ξέρει ότι είναι πρωθυπουργός και στο κεφάλι του θα ξεσπάσουν όλες οι ευθύνες...Εκείνος που μπορεί να μη δεχθεί είναι ο Μητσοτάκης θεωρώντας ότι καλό είναι να πέσει ο Τσίπρας, να καταστραφεί για να έρθει αυτός», είπε σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1.

Μάλιστα εκτίμησε ότι «αν δεν δεχθεί ο Μητσοτάκης να κάνει την συγκυβέρνηση, θα σηκωθεί ο Καραμανλής μαζί με 40 βουλευτές και θα την κάνει αυτός».

Πρότεινε δε ως κατάλληλο εξωκοινοβουλευτικό Πρωθυπουργό μιας ενδε΄χομενης οικουμενικής τον  πρώην διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργο Προβόπουλο.

3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΟΛΓΑΣ

Πολιτική / Λίνα Μενδώνη για Βασιλίσσης Όλγας: «Ο Χάρης Δούκας δηλώνει υπερήφανος για ένα έργο που πολέμησε»

«O Χάρης Δούκας όχι απλώς αποδέχεται και θαυμάζει τον δρόμο, που ολοκληρώνει την ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων της Αθήνας, αλλά τον υιοθετεί ως δικό του, λησμονώντας ότι ο φορέας υλοποίησης του έργου, η Ανάπλαση Α.Ε., τελεί -από το 2024- υπό την εποπτεία πέντε Υπουργείων, ανάμεσα στα οποία και το Υπουργείο Πολιτισμού», δήλωσε η υπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Μεσολόγγι: «Η κατανόηση αποτελεί χρέος μας καθώς η ιστορία είναι καθρέφτης»

«Όσο οδεύουμε πιο βαθιά σε έναν αβέβαιο 21ο αιώνα, τόσο περισσότερο η Έξοδος χρησιμεύει ως οδηγός προς το μέλλον», είπε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο των σημερινών εκδηλώσεων
THE LIFO TEAM