Επίθεση στον Τούρκο πρόξενο από ακροδεξιούς

Επίθεση στον Τούρκο πρόξενο από ακροδεξιούς Facebook Twitter
7

Επίθεση από ακροδεξιούς δέχτηκε στην Καβάλα ο γενικός πρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή την ώρα που μετέβαινε σε συνάντηση με τον δήμαρχο της πόλης. Πρόκειται, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ,  για 15 περίπου άτομα -30 κατά τον τουρκικό Τύπο- που ανήκουν στην Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας. Η επίθεση στον Ilhan Sener έγινε θέμα στον τουρκικό Τύπο, όπου ο πρόξενος της Τουρκίας έκανε δηλώσεις. "Τέτοιες ενέργειες δεν θα επηρεάσουν τη φιλία μεταξύ των δύο χωρών» είπε στην  Ηurriyet o  Sener, που όπως είπε επίσης. είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Καβάλας με σκοπό να βρεθούν τρόποι για να επισκέπτονται περισσότεροι τουρίστες την περιοχή. Μάλιστα τόνισε ότι είχε ενημερωθεί για τις διαθέσεις των διαδηλωτών αλλά επέλεξε να πραγματοποιήσει τη συνάντηση λέγοντας στις αρχές ότι είναι καθήκον τους να προστατεύσουν την ασφάλεια του.

Επίθεση στον Τούρκο πρόξενο από ακροδεξιούς Facebook Twitter

Τέτοιες ενέργειες δεν αντιπροσωπεύουν τον ελληνικό λαό, είναι μερικοί ναζιστές», σχολίασε ακόμη ο πρόξενος της Τουρκίας, σημειώνοντας ότι φώναζαν κυρίως συνθήματα κατά του Κεμάλ Ατατούρκ.

Η επίθεση έγινε την ώρα που ο Σενέρ έβγαινε από το αυτοκίνητο του. Μερικοί από τους συγκεντρωμένους επιτέθηκαν στο αυτοκίνητο κλωτσώντας το και χτυπώντας το παρμπρίζ.

Στο blog της Κίνησης υπάρχει-εκτός των άλλων- και ανακοίνωση για συλλογή τροφίμων από Έλληνες και μόνο για Έλληνες…

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Πολιτική / Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Η εγκύκλιος δίνει κατεύθυνση για την εφαρμογή του άρθρου, που προβλέπει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο ετών για όσους παραμένουν παράνομα στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Πολιτική / Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Google DeepMind, Ντέμη Χασάμπη, και στελέχη της Google στο Μέγαρο Μαξίμου
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Πολιτική / Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Ενίσχυση ελληνοαμερικανικής συνεργασίας στην ενέργεια – Στο τραπέζι LNG, διασυνδέσεις (Great Sea Interconnector, GREGY), ρόλος της ελληνικής ναυτιλίας και ο άξονας Αλεξανδρούπολη–Οδησσός.
LIFO NEWSROOM
Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας σχολίασε την πρόσφατη ομιλία του πρώην πρωθυπουργού, χαρακτηρίζοντάς την «χωρίς δυναμική» και ξεκαθάρισε πως δεν θα συνεργαστεί μαζί του, στην περίπτωση δημιουργίας νέου κόμματος
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Πολιτική / Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου της ΔΕΘ ξεκαθάρισε ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2027, απάντησε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία, ελληνοτουρκικά και Παλαιστίνη, ενώ έστειλε μηνύματα για ακρίβεια, στεγαστικό και τη λειτουργία του κράτους
LIFO NEWSROOM
ΔΕΘ: οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Πολιτική / ΔΕΘ: Οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Παιδεία, υγεία, ενέργεια και χωροταξία είναι οι τέσσερις μεταρρυθμίσεις που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, οι οποίες ξεπερνούν «τους κυβερνητικούς κύκλους», όπως είπε και απαιτούν ευρύτερες πολιτικές συναινέσεις.
LIFO NEWSROOM