Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδίκασε την επίθεση στο εκλογικό κέντρο της ΝΔ

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδίκασε την επίθεση στο εκλογικό κέντρο της ΝΔ Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
3

Την επίθεση στο εκλογικό κέντρο της ΝΔ καταδικάζει ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο. «Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση που διεξήχθη σε εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας, στη Νέα Φιλαδέλφεια, κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για την εκλογή του νέου προέδρου του κόμματος. Ο ΣΥΡΙΖΑ στέκεται απέναντι σε τέτοιες πρακτικές», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδίκασε την επίθεση στο εκλογικό κέντρο της ΝΔ Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC

Η επίθεση στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Φιλαδέλφειας, έγινε από περίπου 20 άτομα, προκαλώντας προσωρινή διακοπή της διαδικασίας και αναστάτωση.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο Πνευματικό Κέντρο και πέταξαν κόκκινες μπογιές στην κάλπη και στους τοίχους, γκρέμισαν τα παραβάν και με σπρέι έγραψαν το σύνθημα «Ο Τεμπονέρας Ζει». Στη συνέχεια αποχώρησαν.

Με  ανάρτηση σε γνωστό ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου, η αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδίκασε την επίθεση στο εκλογικό κέντρο της ΝΔ Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδίκασε την επίθεση στο εκλογικό κέντρο της ΝΔ Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΟΛΓΑΣ

Πολιτική / Λίνα Μενδώνη για Βασιλίσσης Όλγας: «Ο Χάρης Δούκας δηλώνει υπερήφανος για ένα έργο που πολέμησε»

«O Χάρης Δούκας όχι απλώς αποδέχεται και θαυμάζει τον δρόμο, που ολοκληρώνει την ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων της Αθήνας, αλλά τον υιοθετεί ως δικό του, λησμονώντας ότι ο φορέας υλοποίησης του έργου, η Ανάπλαση Α.Ε., τελεί -από το 2024- υπό την εποπτεία πέντε Υπουργείων, ανάμεσα στα οποία και το Υπουργείο Πολιτισμού», δήλωσε η υπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Μεσολόγγι: «Η κατανόηση αποτελεί χρέος μας καθώς η ιστορία είναι καθρέφτης»

«Όσο οδεύουμε πιο βαθιά σε έναν αβέβαιο 21ο αιώνα, τόσο περισσότερο η Έξοδος χρησιμεύει ως οδηγός προς το μέλλον», είπε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο των σημερινών εκδηλώσεων
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Αν οι εκλογές είχαν διεξαχθεί άλλη μέρα δεν θα είχε γίνει αυτό γιατί αυτά τα άτομα τις καθημερινές μοχθούν για το μεροκάματο από τα ξημερώματα οπότε δεν έχουν χρόνο.Δεν θα πήγαινα στις εκλογές κανενός κόμματος αλλά αυτή η έκφραση της δημοκρατίας όπως την εννοούν μερικοί τεμπέληδες δεν την αντέχω.
Το προφανώς ειρωνικό σχόλιο δεν είναι προφανές για όλους.Εννοείται ότι δεν μοχθούν και ότι "καίγονται" ή καίνε ΑΤΜ και μετά πάνε σε άλλο να βγάλουν λεφτά που τους έχει βάλει ο μπαμπάς τους.